pewy 19.05.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam i pozdrawiam jestem nowy ale przez budowe już umeczony. Mam pytanie o wylewki, fachowcy wylali jastrych po czym popekały płyty w krzyż, oczywiście tak ma być.Na szczeście nie ruszaja sie między soba wiec może nie będzie tragedii. Ale przejsciu podłogówki w zwykła podłoge na dylatacji podłoga raczyła po stronie podłogówki wstać,( podobno przweciagi były-zawsze inwestor winny) i sie rusza po obciążeniu. Słyszę że założą kotewki przez dylatacje i będzie ok.Na razie czekam na zakończenie wygrzewania jastrychu podłogówką i reszte niespodzianek stad pytanie czy wg was da sie to naprawić czy trzeba wyjmować podłoge?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 19.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Może jakieś zdjęcia. Bardziej doswiadczonym bedzie łatwiej odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pewy 20.05.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Przepraszam, racja ale jestem nieco dokończony zarabianiem na ten dom więc nie zawsze jest czas zrobić fotki, ale to wkrótce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 ... czy wg was da sie to naprawić czy trzeba wyjmować podłoge?Pozdrawiam da sie cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pewy 21.05.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam, wiem ,że powinno sie dać, nawet wole nie myśleć o wyjmowaniu wylewki, widziałem metody na kotewki spajajace dylatacje i zalane żywica epoksy, moi fachowcy poza oczywiscie tekstem że będę zadowolony-mam na ten tekst coraz wieksze uczulenie, chcą łaczyć płyty na jakieś prety itd.nie wiem czy to je unieruchomi ale pewnie spróbujemy.Na razie czekam na koniec wygrzewania wylewki, i potem zobaczymy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts