iwett27 19.05.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Miałam zaplanowany PURMo ale strasznie długi czas oczekiwania...czy mozecie polecic inna dobrą firmę od grzejników łazienkowych???? Sporo tego w internecie ale jeszcze trzeba sie na tym znac zeby wybrac odpowiedni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 19.05.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Miałam zaplanowany PURMo ale strasznie długi czas oczekiwania...czy mozecie polecic inna dobrą firmę od grzejników łazienkowych???? Sporo tego w internecie ale jeszcze trzeba sie na tym znac zeby wybrac odpowiedni:) A co to dla Ciebie jest grzejnik łazienkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wosk96 19.05.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Polecam Enix: kupiłem sobie model Quatro w kolorze stalowo-szarym. Estetyka wykonania na wysokim poziomie, grzejnik zamontowany i działa bez zarzutu. Aha! Dokupiłem też grzałkę elektryczną - co ważne korpus/pokrętło w idealnie tym samym kolorze co grzejnik, więc wygląda b.korzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 19.05.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 ja mam zwykłe z castoramy.Moje kryterium było jedno cena . Wszystko zależy czego sie szuka.A moc? Zapytaliśmy hydraulika jakią powinien mieć w sklepie również i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 19.05.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Grzejnik łazienkowy oznacza dla mnie drabinke na reczniki:) Enix sa ok ale zaden moca cieplna i rozstawem przyłączy nie pasuje do mojej łazienki niestety. Z casto tez chciałam wziac ale tez nie mieli takigo rozstawu do takiej mocy...moc grzewcza musze miec pomiedzy 700-800w a rozstaw przyłaczy min 47 do 57 cm. Szukam dalej i czekam na firmy godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 19.05.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A terma technologie bo sporo tego dobra jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 19.05.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A terma technologie bo sporo tego dobra jest??? i właśnie mam takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 19.05.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 u mnie w obu łazienkach dexter prohttp://www.termatechnologie.com/pl/katalog/modern/Grzejniki-dexter-pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 19.05.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 a u mnie http://www.termatechnologie.com/pl/katalog/modern/quadrus_duo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 19.05.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 u mnie jest Kermihttp://www.kermi.pl/Polnisch/Heizen/index.phtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 19.05.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 fajne te kermi a jak cenowo wygladają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 19.05.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 fajne te kermi a jak cenowo wygladają??? Nie wiem jak teraz (kupowalam ponad rok temu), musisz pytac, ale z tego co pamietam tani nie byl, ale i gabarytowo duzy, no i zalezy od tego jaki typ, bo moj okazal sie byc jednym z drozszych, za to jest piekny i w wygladzie i w wykonaniu. Jako nieliczni mieli takie wymiary jakie mi odpowiadaly, dlugie a waskie i co wazne z przylaczem z jednej strony. Najkorzystniej gdzie udalo mi sie wtedy znalezc, to w tym sklepie http://www.lazienkaplus.pl , zapytac nic nie kosztuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 19.05.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 http://image.ceneo.pl/data/products/987220/productToCategory.jpg ten jest super, ale cena prawie 5 tys. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBigBen 07.10.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Grzejnik łazienkowy oznacza dla mnie drabinke na reczniki:) Enix sa ok ale zaden moca cieplna i rozstawem przyłączy nie pasuje do mojej łazienki niestety. Z casto tez chciałam wziac ale tez nie mieli takigo rozstawu do takiej mocy...moc grzewcza musze miec pomiedzy 700-800w a rozstaw przyłaczy min 47 do 57 cm. Szukam dalej i czekam na firmy godne polecenia. Witam, Nie wiem czy jeszcze potrzebne ale... Prosto z katalogu ENIXa: Hiacynt H-617 rozstaw 515mm i moc 876 (75/65/20) Quatro Q-617 rozstaw 499mm i moc 905 (75/65/20) jak poszukasz na Allegro tożesz znaleźć w niezłej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek1984 14.09.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Witam, Ja od 2 lat mam w jednej łazience grzejnik ze stali Nierdzewnej Sunerzha Elegy dokładnie nie pamiętam nazw modeli a drugi Enix Pini troche załuje ze nie kupiłem dwóch grzejników ze stali nierdzewnej po dwóch latach grzejnik biały wpada w krem to jedyna wada po za tym działa i nie cieknie. Grzejnik Sunerzhy o tyle fajny ze wygląda tak samo teraz jak go kupowałem. Chciałem kupić grzejnik chromowany natomiast sprzedawca wytłumaczył mi różnice między wypolerowaniem materiału a powłoką dlatego wybrałem stal nierdzewną polerowaną i polecam natomiast co do Enixa mam mieszane uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beasza 14.09.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Czy ktoś posiada grzejniki łazienkowe firmy Termix? Jakie opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmaj256 06.05.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) reklama debiutanta Edytowane 6 Maja 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 07.05.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ja mam w górnej łazience Purmo Muna a w dolnej Purmo Apia. Trochę czekałam, ale w momencie kiedy je zamawiałam nie zależało mi tak bardzo na czasie więc mogłam czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamju 27.03.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 W moim mieszkaniu grzejniki łazienkowe VASCO ZANA. Żona wybierała, prawie nie miałem gadania. Ładne są . To fakt. Dwa lata wiszą bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucas2222 04.08.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Dość tanie grzejniki, ale solidne, wydajne i oszczędne mają na portalu jaga.com.pl. Kupowałem u nich cały zestaw grzejników pokojowych do zestawienia z systemem podłogowym. Dobry, szybki kontakt z firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts