Tom4ash 24.09.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Witam, Zastanawiam sie nad kupnem grzejnika łazienkowego. Znalazłem na allegro wiele ciekawych opcji w atrakcyjnej cenie. Firma polska Puresun. Coś wiecie na jej temat??puresun.pl/Szukałem jakichś informacji na ten temat, ale nic nie ma. Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timtim19 04.11.2014 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 (edytowane) Witam, Zakupiłem grzejnik łazienkowy Krusan model KO 120/50 w kolorze chrom-satyna srebrzysta firmy [sPAM] i jestem bardzo zadowolony.[spamer!]Wykonanie, cena i funkcjonalność przemawiają jak najbardziej za zakupem w tej firmie, grzejnik zamontowany i działa bez zarzutu. Co jest też godne polecenia, że akcesoria jakie dokupiłem do tego grzejnika: grzałka elektryczna i zestawy przyłączeniowe mogą być w tym samym kolorze co grzejnik co wygląda bardzo fajnie w nowej łazience. Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafkam 30.11.2014 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Witam, Zastanawiam sie nad kupnem grzejnika łazienkowego. Znalazłem na allegro wiele ciekawych opcji w atrakcyjnej cenie. Firma polska Puresun. Coś wiecie na jej temat?? puresun.pl/ Szukałem jakichś informacji na ten temat, ale nic nie ma. Warto? Czy ktoś jeszcze może sie wypowiedzieć na temat grzejników PureSun. Nie ukrywam że design i cena są zadowalające. Ale firma sprzedaje tylko w internecie i nie ma za dużo opinii na jej temat. Raptem kilka w tym jedna od osoby niezadowolonej. Niby produkuje grzejniki od 20 lat ale strona www raptem została zarejestrowana 2 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlinaK 31.08.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Dość tanie grzejniki, ale solidne, wydajne i oszczędne mają na portalu jaga.com.pl. Kupowałem u nich cały zestaw grzejników pokojowych do zestawienia z systemem podłogowym. Dobry, szybki kontakt z firmą. Grzejniki Jaga są drogie. ale trzeba przyznać, że bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franco78 31.08.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, Zakupiłem grzejnik łazienkowy Krusan model KO 120/50 w kolorze chrom-satyna srebrzysta firmy PureSun i jestem bardzo zadowolony. [spamer] Wykonanie, cena i funkcjonalność przemawiają jak najbardziej za zakupem w tej firmie, grzejnik zamontowany i działa bez zarzutu. Co jest też godne polecenia, że akcesoria jakie dokupiłem do tego grzejnika: grzałka elektryczna i zestawy przyłączeniowe mogą być w tym samym kolorze co grzejnik co wygląda bardzo fajnie w nowej łazience. Pierwszy post na forum i od razu z grubej rury... fiu fiu Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia93 15.09.2015 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 (edytowane) Słyszałam, że te są bardzo dobre [sPAMER!] to są akurat nowoczesne kaloryfery, ale można tam znaleźć też inne opcje. Sama właśnie się zastanawiam nad ich zakupem Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Naky 31.12.2018 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Ja kupowałam grzejnik łazienkowy ze stronki https://wodtech.pl/, bardzo polecam- ich towar jest świetny jakościowo, mają duży wybór więc każdy znajdzie coś dla siebie interesującego, a nie kosztują dużo. No i co ważne towary od nich wysyłane są naprawdę szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martyneczka88 25.02.2020 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 (edytowane) też stoję przed dylematem jaki grzejnik wybrać. Ogólnie myslałam nad elektrycznym, nad czymś takim jak tutaj ] Ale nie wiem sama już. jak to w ogóle wygląda w rachunkach za prąd ? Ja ogólnie mam w domu wszystko na prąd, mam indukcje, zmywarke itd i widzę że mi sie zmniejszyły rachunki np. ktoś coś > Edytowane 13 Lipca 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts