Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grzejnik łazienkowy-jakiej firmy?

iwett27

Recommended Posts

• 1 month później...

Witam,

Zakupiłem grzejnik łazienkowy Krusan model KO 120/50 w kolorze chrom-satyna srebrzysta firmy [sPAM] i jestem bardzo zadowolony.

[spamer!]

Wykonanie, cena i funkcjonalność przemawiają jak najbardziej za zakupem w tej firmie, grzejnik zamontowany i działa bez zarzutu. Co jest też godne polecenia, że akcesoria jakie dokupiłem do tego grzejnika: grzałka elektryczna i zestawy przyłączeniowe mogą być w tym samym kolorze co grzejnik co wygląda bardzo fajnie w nowej łazience.

Edytowane przez Elfir

• 4 weeks później...
Witam,

Zastanawiam sie nad kupnem grzejnika łazienkowego. Znalazłem na allegro wiele ciekawych opcji w atrakcyjnej cenie. Firma polska Puresun. Coś wiecie na jej temat??

puresun.pl/

Szukałem jakichś informacji na ten temat, ale nic nie ma.

Warto?

Czy ktoś jeszcze może sie wypowiedzieć na temat grzejników PureSun. Nie ukrywam że design i cena są zadowalające. Ale firma sprzedaje tylko w internecie i nie ma za dużo opinii na jej temat. Raptem kilka w tym jedna od osoby niezadowolonej. Niby produkuje grzejniki od 20 lat ale strona www raptem została zarejestrowana 2 lata temu.

• 9 months później...
Witam,

Zakupiłem grzejnik łazienkowy Krusan model KO 120/50 w kolorze chrom-satyna srebrzysta firmy PureSun i jestem bardzo zadowolony.

[spamer]

Wykonanie, cena i funkcjonalność przemawiają jak najbardziej za zakupem w tej firmie, grzejnik zamontowany i działa bez zarzutu. Co jest też godne polecenia, że akcesoria jakie dokupiłem do tego grzejnika: grzałka elektryczna i zestawy przyłączeniowe mogą być w tym samym kolorze co grzejnik co wygląda bardzo fajnie w nowej łazience.

Pierwszy post na forum i od razu z grubej rury... fiu fiu

Edytowane przez Elfir

• 2 weeks później...
  • 3 years później...
  • 1 year później...
też stoję przed dylematem jaki grzejnik wybrać. Ogólnie myslałam nad elektrycznym, nad czymś takim jak tutaj :spam:] Ale nie wiem sama już. jak to w ogóle wygląda w rachunkach za prąd ? Ja ogólnie mam w domu wszystko na prąd, mam indukcje, zmywarke itd i widzę że mi sie zmniejszyły rachunki np. ktoś coś > Edytowane przez Greengaz