agaipawel 19.05.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 witam serdecznie, jestem na etapie wprowadzania zmian do gotowego projektu i ...wymyślilismy z mężem, że pod częścia domu zrobimy piwnicę, jest tylko problem wejścia do niej:) chodzi o to, że mamy w frojekcie fajne wyeksponowane schody na poddasze na połączeniu salonu z holem i szkodabyłoby szpecić je dodatkowym zejściem do piwnicy, dlatego proszę o informację, czy prawo budowlane zezwala na to by wejście do piwnicy było np. w spiżarni w postaci włazu z zamykana klapa w podłodze - ot tak sobie to wymyśliłam tylko nie wiem, czy jest to wykonalne:) prosze o wszkazówki aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaipawel 20.05.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 nikt nic nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts