Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

piekarnik z rożnem


Petronelli

Recommended Posts

witam

 

no ja niby mam ten rożen, ale przez 10 lat użyłem go osobiście 3 razy, do kurczaka, naturalnie.

 

to zależy od Waszych preferencji kulinarnych, ale dodam, że widok kręcącego się kuraka robi niesamowite wrażenie... :wink:

To prawda,ja również nie używam rożna ani na kurczaka ani na kiełbaski,wolę już poporcjowane zapiekac a kiełbaski z grilla :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

wiesz, co?...tak szczerze...to okej..., ale bez rewelacji

 

a nacierałem go, kurna, smarowałem miodem na koniec, głaskałem, cackałem i h. :evil:

 

a może takie to ptactwo teraz niegramotne

 

dużo z tym zachodu, a jeszcze prundu ciągnie w cholerę, bo to grillem opieka (przynajmniej w moim)

 

kurczaka wolę, jak to się mówi "nabić na butelkę" i zwykłe dwie grzały

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...