Petronelli 19.05.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 szukam piekarnika z rożnem w kolorze srebrnym moze macie jakies sugestie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 19.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja mam czarnego samsunga jest super. Ma rożen i barbecue i dzieloną komorę.http://www.samsung.com/pl/consumer/detail/spec.do?group=homeappliances&type=oven&subtype=ovenarchives&model_cd=BT63TDBFGB/XEO&fullspec=Fto mój ale jest też srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 19.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 witam no ja niby mam ten rożen, ale przez 10 lat użyłem go osobiście 3 razy, do kurczaka, naturalnie. to zależy od Waszych preferencji kulinarnych, ale dodam, że widok kręcącego się kuraka robi niesamowite wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AliG 19.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Bramer, a przynajmniej dobry wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 19.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 witam no ja niby mam ten rożen, ale przez 10 lat użyłem go osobiście 3 razy, do kurczaka, naturalnie. to zależy od Waszych preferencji kulinarnych, ale dodam, że widok kręcącego się kuraka robi niesamowite wrażenie... To prawda,ja również nie używam rożna ani na kurczaka ani na kiełbaski,wolę już poporcjowane zapiekac a kiełbaski z grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 19.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 wiesz, co?...tak szczerze...to okej..., ale bez rewelacji a nacierałem go, kurna, smarowałem miodem na koniec, głaskałem, cackałem i h. a może takie to ptactwo teraz niegramotne dużo z tym zachodu, a jeszcze prundu ciągnie w cholerę, bo to grillem opieka (przynajmniej w moim) kurczaka wolę, jak to się mówi "nabić na butelkę" i zwykłe dwie grzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szpulka 21.05.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 A ja mam Electrolux z rożnem (starszy model EOB coś tam) bardzo sobie chwalę właśnie kurczaczka w całości. Wychodzi taki soczysty mmmmm. Tylko pyroliza się wtedy przydaje bo z rożna lubi pryskać ale i to mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.