doman 23.11.2003 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Czy ktoś może mi udzielić jakichś informacji o oknach PCV GORAN z Lublina? Profil GEALAN S7000 GECCO, okucia ROTO NT, szyby PRESS GLASS k=1.1. Zastanawiam się nad zakupem u nich okien PCV (kolor dwustronny). Czy ma ktoś może od Was jeszcze informacje o oknach ŁUKPLAST z Łukowa (woj. lubelskie)? Profil REHAU. Pozdrawiam,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcieslik 23.11.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Czy ktoś może mi udzielić jakichś informacji o oknach PCV GORAN z Lublina? Profil GEALAN S7000 GECCO, okucia ROTO NT, szyby PRESS GLASS k=1.1. Goran robi dobre okna, gorzej jest z montażem, ekipy monterskie tej firmy są baznadziejne, spóźniają się, źle wymierzają np. parapety, trzy dni czekałem na człowieka, który miał mi zrobić obróbkę glifów. Najlepsze jest jednak to, że producent wymaga robienia corocznych przeglądów, do mnie gość z serwisu przyjechał w lutym na przegląd (po licznych telefonach i po 3 miesiącach od momentu zgłoszenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts