Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POURZUTOWE AFTERPARTY - PROPOZYCJE :)

Recommended Posts

Tak więc - coby się tak już całkiem zintegrować - stwierdziłam, że MUSI BYĆ pourzutowe afterparty :D

Potrzebujemy miejsce na kilkadziesiąt osób ( bo pewnie wszyscy i tak nie zostaną na całonocną imprezę do białego rana :roll: ) , z możliwościami:

- bliska odległość od Urzutu

- jesli bedzie ładna pogoda to oczywiście ognicho z kiełbachą i piwskiem- czyli duża łąka

- jeśli bedzie brzydka pogoda to duża sala z miejscami siedzącymi , możliwość zakupu napoi wyskokowo-rozweselających tudzież jakiegoś lekkiego jedzonka (każdy sam sobie kupi)

- miejsca do spania , czyli pokoje żeby zamiejscowi nie znajdący wcześniej nic innego mogli sobie tam zarezerwować nocleg

-cena noclegu nie zabijająca z miejsca, brak kosztów za wynajem terenu

-jak największa ilość miejsc noclegowych na wypadek gdyby jednak więcej osób chciało przenocować

Propozycje przygotowali miejscowi, czyli Gawel i Zygmor ... jeszcze ma się rozejrzeć Zuz@nka .

Na razie wypiszę te propozycje które padły dotąd - będziemy dopisywać inne propozycje które jeszcze pewnie padną.

Propozycje są "na żywca" , czyli na razie nieobczajone :wink: .

Jeśli nasze chopaki będą mogły zajechać i obczaić tematy to super, jeśli nie to sklecę jakieś maile z zapytaniem o warunki i powysyłam :D .

1. http://www.noclegi-astra.waw.pl/

2. http://www.bocianierancho.pl/

3. http://www.nocuj.com.pl/licz.php?adres=zagrodarusiec

4. http://noclegi.onet.pl/willarosa-nadarzyn,kajetany.html

5. http://noclegi.onet.pl/medincus-kajetany,kajetany.html

Ponadto Gawel na innym wątku zaproponował okoliczne gospodarstwa agroturystyczne , w których mozna załatwić sobie sam nocleg jeśli ktoś ma takie życzenie, przeklejam:

Rzut kamieniem od Urzutu jest Rusiec a w nim 2 gospodarsztwa argoturystyczne :

ADRES: RUSIEC

ul. Osiedlowa 48,05-831 Młochów

Gmina Nadarzyn, powiat pruszkowski

Strona WWW: http://agroturystyka-teresa-osinska.webpark.pl

tel. 0-22 7299060 Teresa Osińska

i 2

ADRES: Rusiec ul. Główna 22, 05-830 Nadarzyn

e-mail: [email protected] ,

tel: (022) 729-84-87, fax 728-50-27, GSM:0605-205-912

Andrzej Wąsikowski

Do Pani Teresy mogę sie przejsc i podpytac co i za ile?

a tu link do stronki gmynnej :wink:

http://www.nadarzyn.pl/articles.php?id=57

a tutaj zygmor wkleił stronkę , gdzie jest więcej propozycji

W okolicy jest kilka miejsc gdzie można zanocować w cenie 40-80zł

tutaj link

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

chopaki - Gawel i Zygmor , i Zuz@nka .... ja wiem, ze jestem upierdliwa (i choleryk :oops: :roll: ) ...ale ja mam do Was ogromną prośbę:

moglibyście dowiedzieć się o szczegóły w tych miejscach ? ....lub inne propozycje dobrze obadane mile widziane :wink:

chodzi nam o:

-zwalenie się stadem w jakieś miejsce gdzie nie zażądają kwot za jakikolwiek wynajemi gdzie można wypic morze piwa i cośkolwiek zjeść i gdziekolwiek zwłoki wyłozyć :roll:

jeśli się nie uda znaleźć, to jak mi wszyscy świadkiem - zapędze wszystkich w najbliższe możliwe miejsce , usiądziemy gdzie popadnie i jasssny gwint - no bedą musieli to stado obsłużyć ... w końcu kryzys mamy i klient nasz pan :lol: :lol: :lol:

acha , i żeby była jasność ... bardzo, bardzo , bardzo chciałabym żeby udało sie to właśnie po to, żeby wszyscy mieli okazję usiąść razem , bez podziału na jakieś grupy ... żeby nie odbyło się kilka imprez u lokalnych forumowiczów w ogródku (no bo przecież się nie rozerwę :roll: ... żartowałam :oops: :lol: ) - tylko żeby byli wszyscy razem .... żeby była okazja na luzie usiąć , poznać się , pogadać ....

mam rację , czy przeginam? :oops: :roll: :wink:

acha , i żeby była jasność ... bardzo, bardzo , bardzo chciałabym żeby udało sie to właśnie po to, żeby wszyscy mieli okazję usiąść razem , bez podziału na jakieś grupy ... żeby nie odbyło się kilka imprez u lokalnych forumowiczów w ogródku (no bo przecież się nie rozerwę :roll: ... żartowałam :oops: :lol: ) - tylko żeby byli wszyscy razem .... żeby była okazja na luzie usiąć , poznać się , pogadać ....

mam rację , czy przeginam? :oops: :roll: :wink:

Acha!!!!!! I żeby był gdzieś dostęp do internetu bo jak będziemy na tym zlocie ze sobą rozmawiać? :roll: :wink:

Wyobraźcie sobie letnią noc.Zapach skoszonej trawy.Nad głowami niebo pełne gwiazd.Ognisko płonie.Dookoła majaczą cienie rozstawionych namiotów.Chłopaki grają na gitarach.Dziewczyny tańczą przy ognisku.Ehhh...na wspominki mnie wzięło....

P.S. a co będzie jak pogody nie będzie? :wink:

Tedii ...kochany .... w wysłanych zapytaniach ofertowych dałam takie warunki:

Witam serdecznie.

Dnia 27 czerwca (sobota) w pobliskim Urzucie organizowany jest COROCZNY ZLOT FORUMOWICZÓW MURATORA.

Impreza przewidziana jest na 200 osób , zakończy się około godziny 20.30 - 21.00.

Po zakończeniu imprezy my- forumowicze planujemy afterparty- osób będzie kilkadziesiąt (nie wszyscy zostają) , niestety nie jestem w stanie na tą chwile określić ile.... może to być 50 , ale równie dobrze 100 .

Szukamy miejsca , w którym będziemy mogli :

- w razie ładnej pogody urządzić ognisko z kiełbaskami, śpiewami przy gitarze (a'la piknik) , ewentualnie wchodzi w grę grill party na świeżym powietrzu - musiałyby być miejsca siedzące i stoły

- w razie brzydkiej pogody usiąść w sali która pomieści tyle osób

- zakupić coś do zjedzenia , piwo, napoje ( każdy płaci za siebie), nie trzeba organizowac specjalnie kuchni - jedzenie niewyszukane - czyli pewnie ludzie zadowolą się tym co akurat będzie w sprzedaży

- skorzystać z noclegów .... forumowicze pewnie wezmą co będzie , czyli wchodzą w grę pokoje jednoosobowe i kilkuosobowe , nie wszyscy goszczący będą korzystać z noclegów (niektórzy będą nocować w Warszawie u krewnych, znajomych) - więc proszę nie przerażać się ilością osób

Niestety nie posiadamy osobowości prawnej , więc nie wchodzi w grę jajakolwiek odpłatność za wynajem , fakturowanie , tudzież zaliczka. Każdy płaci za siebie od ręki i na miejscu.

Czy jest możliwe zorganizowanie u Was takiej imprezy?

Czy jeśli tak - mogę liczyć na jakiś cennik (jedzenie, napoje, noclegi), aby podać grupie?

Czekam na odpowiedź, pozdrawiam .

i dostałam pierwszą odpowiedź ... z Willi Rosa

http://noclegi.onet.pl/willarosa-nadarzyn,kajetany.html

oto ona:

Szanown Pani

Dziekuję za zainteresowanie naszą ofertą. Rozumiem, że nie może Pani podać ilości uczestników, wiec równoczesnie możemy się umówić, że jak będą wolne miejsca to skorzstacie spontanicznie z naszych usług.

Podaję Pani ceny netto noclegu i śniadań (VAT na wszystko wynosi 7%)

Pokój 1 osobowy 70 zł, dwuosobowy 90 zł, 3osobowy 135, czteroosobowy 180. Ew. Sniadania kosztują dodatkowo 15 zł/osoba.

Ew grill ograniczamy do gości które nocują i oferujemy Wam zadaszone wiatą miejsce, stoły, grille (grill jest w cenie pokoju podobnie jak parking, internet, kuchnia samoobsługowa, 6 rowerów). Dodatkowo płatna jest ew. tylko sala z wyposażeniem multimedialnym.

W związku z tym, możecie zaoferowac naprawde spontanicze spotkanie - kazdy kładzie na grilla to co sam kupi w jednym z 200 000 sklepów w Polsce, albo jednym z 3 w Kajetanaach. Urzut to faktycznie od nas niedaleko. To samo dotyczy ew. napojów.

Oczywiscie jeśli my mamy coś serwować ro też możliwe ale bez deklaracji ilości i zaliczki niewykonalne. Choć to co napisałem czyli pełen spontan może i lepsze dla obu stron. Ryzyko braku miejsc jest możliwe, ale raczej nie w weekend (u nas szczyt obłożenia to wtorki do czwartku).

Pojemność naszego locum to 53 łóżka. Ale jak pisałem skoro nie możecie sie Państwo zdeklarować (równiez wpłaacić zaliczki) musimy traktować to rzeczywiście spontanicznie. Jeśli potraktować serio co napisałem, może warto wydelegować do nas reprezentanta Waszej grupy któy na miejscu zobaczy co jest u nas możliwe.

Wszystkie pokoje są z łazienkami, TV, DVD, radiem i oczywiście łóżkami

pozdrawiam

Piotr Strzoda

+ 48 601 206 278

http://www.willarosa.pl.tl, [email protected]

Gaaaawel, zyyyyygmor, zuzaaaaanka..... woła wredna baba która chce Was zaś wykorzystać do obadania mozliwości willi :wink: :lol: .

od bocianów mamy odmowę :roll:

Witam,

Niestety, w podanym terminie mamy wesele i duży piknik.

Pozdrawiam,

Jacek Matuszczak

tel. 0 500 29 85 85

Rancho Pod Bocianem

Przypki, ul. Nadarzyńska 15

05-555 Tarczyn

tel. 022 736 99 15

fax 022 736 99 16

http://www.youtube.com/watch?v=4XZZ0LT9IUY

http://www.bocianierancho.pl

Gawel ... jak dobrze, że mam Cię tam chopie na miejscu :roll: :D .

Dowiedz się co i jak .... wiesz , czego poszukujemy - potrzebujemy tak naprawdę miejsc siedzących, piwa, napoi, coś lekkiego do żarcia .... i noclegów :wink:

z tymi noclegami to każdy sobie i tak na własną rękę zarezerwuje jak już postanowimy gdzie się odbędzie te afterparty :wink: .... nie mam glowy żeby jeszcze każdemu rezerować tym bardziej, że tak naprawdę nie jestem w stanie z każdym forumowiczem dojść do ładu i ustalić kto zostaje, kto odjeżdża ... itd

Fajnie byłoby gdyby noclegi były jednak jakies w tym miejscu gdzie odbędzie się imprezka :wink: . Oczywiście wiem, ze nasi forumowicze są odpowiedzialni i każdy sobie wcześniej zarezerwuje nocleg - dlatego tak wazne jest już teraz, żebyśmy wybrali miejse i już teraz się określili :wink: :D .

Jak widziałeś - odpisała mi na maila tylko willa rosa pozytywnie, i boociany negatywnie - inni nie raczyli bądź obmyślają jeszcze.

Wiem, że noclegi astra są już obczajone ( w sensie że z nimi rozmawiałeś ) ... jak myślisz? to pewniak? dalibyśmy radę tam zorganizowć tą imprezkę? :roll:

Bardzo , bardzo jestem Ci Gawel wdzięczna za pomoc i odzew i przepraszam za natrętne pisanie wiadomości na priv i wykorzystywanie :oops: :roll: :wink: ... ale niestety na odległość nie jestem w stanie wielu spraw załatwić - dlatego tak ważna jest pomoc miejscowych .... a przecież jest to impreza na kilkadziesiąt osób a nie prywatka u Zenka więc wszystko musi być sprawdzone dokładnie :wink: :D

A co do załatwiania piwa czy czegokolwiek - może najpierw dowiedzmyy się, czy na miejscu nie będzie można kupić i czy pzyniesienie tudzież załatwienie własnego piwa nie będzie widziane przz właścicieli passe :wink: :lol:

jak myślisz? :roll:

a ja znalazłam takie namiary w żabiej woli :

Hotel/Restauracja "Dwór Osowiecki"

Danuta Kazimierczak,

Osowiec

96-321 Żabia Wola,

40 miejsc noclegowych,

tel. (0-46) 857-75-75

Zajazd "Mak"

ul. Żelechowska 18,

Siestrzeń,

96-321 Żabia Wola,

40 miejsc noclegowych

Dwuosobowe pokoje z łazienkami, autentyczna kuchnia chińska i polska,

tel. 0 690 228 481

Organizuje: Wesela, bankiety i przyjęcia okolicznościowe (możliwość udzielenia rabatu), 12 km od Janek.

Dom Pracy Twórczej Adwokatury – (opis w dziale „ZABYTKI”)

Halina Nowak,

Grzegorzewice,

96-321 Żabia Wola,

68 miejsc noclegowych,

tel. (0 46) 857 98 21

też blisko... Gaweł zorientujesz się? wiem że tez coś jest jakiś zajazd pod Grodziskiem...