Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POURZUTOWE AFTERPARTY - PROPOZYCJE :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

J-23 znów nadaje :lol:

Dziś zrobiłem mały obchód potwierdziłem wstępnie fakt, iż zdecydowaliśmy się na zorganizowanie naszej imprezki i ustaliłem to o co prosiliście, a mianowicie:

Rozbicie namiotu jest możliwe i kosztuje symboliczne 10 zł/namiot (bez podtekstów proszę na wszelki wypadek :oops: )

W tym przypadku jak wcześniej wspomniałem trzeba by skorzystać z którejś z łazienek przynależnej w pokoju. Jednak istnieje szansa, że zwolni się u Pani Osińskiej dodatkowe 10 miejsc noclegowych, obecnie zajętych i przy nich jest duża łazienka wtedy nie byłoby problemu, ale to jest do dogadania.

Opłata za afterparty dla dzieci 5/6 letnich 25 zł.

Tutaj w kwestii przypomnienia dane teleadresowe gospodarstwa można podać w celu identyfikacji, że jesteście na zlot muratora

Teresa OSIŃSKA

05-830 Rusiec, ul. Osiedlowa 48

Telefon: 22 729 90 60

e-mail: [email protected]

Są jeszcze noclegi na tej samej ulicy

2 pokoje 3 osobowe i jeden 4 osobowy wszystkie pokoje z osobna łazienką, są porządne ale nie ma fotek bo zajęte wiec nie robiłem zdjęć. Właściciele prosili dzwonić po 15 czerwca bo wtedy na 100% przyjmą rezerwacje

Państwo PINAS

Telefon wieczorem: 022-719 92 08

komórka 601 286 540

Cena 40 zł /łożko

W obydwu gospodarstwach cena dotyczy 1 łóżka jeżeli ktoś śpi z małym dzieckiem to nocleg dla tego dziecka jest free

Jestem w trakcie załatwiania jeszcze 30 miejsc noclegowych to jest bliziutko pani Teresy vis a vis dosłownie bo sąsiadka ma salę bankietowo-weselną, ale nie mogę jej zastać w domu. Wiem że ma 15 pokoi dwuosobowych ale nie wiem jak jest z łazienką, jak się dowiem to zamelduję.

Wow! Niezly kawal roboty odwaliles.

To do kiedy trzeba by zarezerwowac noclegi maksymalnie? :roll:

Pani Teresa to po mojej dzisiejszym potwierdzeniu imprezy w sumie dzis zarezerwowala te 30 miejsc na 27 czerwca. Można dzwonić. Jak sie uda bedzie miała jeszcze 10 bo są zajęte.

Gawel ... bardzo dobra robota :D

jeszcze jedno bo ja nie kumać :

czyli za dzieci do lat 5 nie płaci się wcale?

no bo piszesz , że za dzieci od 5/ lat 25zł :roll:

5/6 letnich czytam...

A takie 15-letnie dziecko to moze zjesc wiecej niz dorosly. :lol: :lol: :lol:

moja 16-letnia gwiazda jak ze mne pohedzie to i tak jak wróbelek ... roślinożerca z niej :wink: :lol:

5/6 letnich czytam...

A takie 15-letnie dziecko to moze zjesc wiecej niz dorosly. :lol: :lol: :lol:

moja 16-letnia gwiazda jak ze mne pohedzie to i tak jak wróbelek ... roślinożerca z niej :wink: :lol:

Podobnie jak niektore forumowiczki sadzac po linii... :wink:

za jedzenie do 5/6 płaci sie 25 złotych czyli połowke, a za nocleg jezeli dziecko zajmuje łożko na spółke z rodzicem to 40 zeta za całe łóżko.

małgoś ... ja tam nie wiem, ale w szkole to mnie uczyli, że linia to gruba ma być i wyraźna .... i tej zasady się trzymam :lol:

To nie linia tylko kreska miala byc gruba. :wink:

noż kuźwa... i całe życie żyłam w błędzie ....masssakra :( :oops: :lol: