GosiaIAdam 20.05.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Hej, wertuję forum, wertuję i niewiele znalazłem. Intryguje mnie niski brodzik marmurowy - np taki jak Ravak Elipso Pro. Interesują mnie opinie ludzi używających brodziki z marmuru. Główną dla nas zagwostką jest to, czy taki kamień nie jest za zimny na brodzik... Bo jak dla nas, wygląda ślicznie Chcemy położyć go bezpośrednio na wylewce, bez nóżek. Czekam na opinie, pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andżelka007 20.05.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tak się akurat składa, że użytkujemy dokładnie ten brodzik Po kilku miesiącach codziennej eksploatacji muszę sie przyznać, że zupełnie zapomniałam, że jest on marmurowy... Absolutnie nie ma poczucia zimnej powiechni pod stopami, a przy użytkowaniu baterii termostatycznej za chwilkę robi się zupełnie przyjemnie. Antypoślizgowa powierzchnia jest dodatkowym plusem. Jak widać w naszym przypadku brodzik jest umocowany na nóżkach i wyłożony szklaną mozaiką, kabina również Ravak. Dla uzupełnienia fotka: http://images45.fotosik.pl/128/b856d7722f6e1d69med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 20.05.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Gosiu i Adamie ja osobiście jestem bardzo zadowolona z takiego wyboru Też mieliśmy na uwadze Ravak a ostatecznie zakupiliśmy Ronal w http://www.megalazienki.pl (brodzik odbieraliśmy we Wrocławiu i 90-ka weszła do auta bez problemu). Prezentuje się podobnie jak na zdjęciu powyżej, ale u nas jest położony bezpośrednio na wylewce (bez nóżek) Wieczorkiem postaram się wysłać Wam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 20.05.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzięki za odpowiedzi - szala przechyla się na korzyść takich właśnie Godin - no popatrz, a mogłem spytać, znowu wiesz więcej i prędzej Czy gdzieś we Wrocławiu można obejrzeć te brodziki (Ravak, Ronal) ? Bo jednak co dotyk to dotyk Też chcemy tak jak Ty, na wylewce (PS - jak tam parkiet? my już mamy położony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 20.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 GosiaIAdam brodziki oglądałam w Armalux`ie przy Mińskiej, ale dla Was to drugi koniec miasta Parkiet już gotowy i z efektu jesteśmy usatysfakcjonowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 20.05.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 godin, zdradź jeszcze proszę czemu akurat Ronal, a nie Ravak? Co przemówiło za takim wyborem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 21.05.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 GosiaIAdam za wyborem zadecydowała naturalnie cena Z Ravaka mam w obecnym mieszkszkaniu kabinę (niby z powłoką) i akrylowy brodzik i jakoś szczególnie nie jestem zachwycona, stąd też może chęć zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heavenred 21.05.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Marmur jest idealnym surowcem na elementy łazienkowe i kuchenne. U mnie w domu zastosowałem marmur jako zlew w kuchni. Naprawdę zdaje efekty! chociaż troszkę się przebarwił. Złapał kolor-chyba od czerwonego wina. Wygląda teraz troszkę jak różowy marmur ale i tak bardzo jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts