filemon77 20.05.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam,poszukuje realizacji projektu Akacjowy z pracowni MG Projekt. Zakupilśmy ten projekt, ale nie widzę żeby cieszył się popularnością na forum. To prawda, piękny nie jest ale tani i funkcjonalny, co było dla nas podstawowym kryterium wyboru.Bylibyśmy wdzięczni o jakiekolwiek linki, informacje, porady. link do projektu:http://www.mgprojekt.com.pl/domki/akacjowy/index.php Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon77 26.05.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Naprawdę nikt?.... Chociaż jedna wzmianka, jedno zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtasT 07.02.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Witaj filemonie. Też jestem zainteresowany projektem Akacjowym. Proszę o kontakt. Jestem przed zakupem projektu ale chcę się z kimś skontaktować kto już jest po wszystkim. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts