kaskalau 16.10.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Hej dziewczyny Jestem, jestem..... troche mnie zajelo zeby wrocic na forum ale mialam DUZE zyciowe zmiany. Wszystko juz sie mniej wiecej poukladalo i wracam do tematu adaptacji poddasza. Mam nadzieje dziewczyny ze jestescie jeszcze na forum. A oto link do mojego blogu o adaptacji poddasza. http://adaptacjapoddasza.pinger.pl/ Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bednarz11 19.08.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 witam ile was o wszytko kosztowalo tak mniej wiecej ?? jesli mozna wiedziec , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.11.2015 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Adaptacja strychu? Zobacz nasz film - adaptujemy strych na mieszkanie. Na filmie zobaczycie montaż okien dachowych Fakro - zespolonych, podwójnych - po to by otworzyć poddasze na piękny widok! Zobacz inne filmu murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora - to telewizja poradnikowa dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts