sopelka 20.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam! Jestem tu pierwszy raz więc nie wiem czy na dobrym watku pisze ale mam ogromną prośbę. Może ktoś miał podobny problem. Składałam wczoraj wniosek w gazowni o warunku przyłączenia i kazano mi napisac prośbe do gazowni o wyrażenie zgody na podłączenie gazu do zewnętrznej ścianie bunku - i umotywowac ją w min 4 zdaniach! Jedyne co mi ów pani podpowiedziała to że blisko (ok 2m)istnieje gazociąg (chyba to się tak nazywa?) Może mi ktoś doradzi jak powinnam taką prośbe umotywowac? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majar69 22.05.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jeżeli gazociąg masz już na działce, 2 m od domu jeżeli dobrze rozumiem, to chyba żaden myślący projektant nie będzie się cofał ze skrzynką do ogrodzenia. Natomiast jeżeli masz 2 m od granicy działki, a chcesz na ścianie domu, to nie wiem czy się zgodzą nawet jak ładnie napiszesz prośbę w czterech zdaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts