strix 20.05.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam, ekpia konczy stan surowy otwarty, kiedy polozyc pape termo na chudziaka? Po nich wejdzie elekttryk, pozniej hydra z pionami, po nich tynki, i dopiero hydra wraca do podlogowki. Czy elektryk, tynkarze nie poniszcza papy? czy dac ja dopiero przed polozeniem podlogowki i ocieplenia w pozostalych pomieszczeniach przed wylewkami? Pozdrstrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irreality 20.05.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nie wiem jaki u Ciebie jest plan ale u mnie rurki hydrauliki (woda, kanaliza) lecą po podłogach tak więc warto najpierw położyć papę bo później pozostanie Ci już tylko folia i upierdliwe podkładanie jej pod rury... Elektryk też parę kabli puścił po podłodze w peszlach ale je można bez problemu podnieść i podłożyć. Tak więc położył bym papę po elektryku i potem wpuścił hydraulików. Zniszczyć to Ci raczej papy nie zniszczą - musieliby się postarać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts