Asia Jo 20.05.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam. Chcę zapytać czy jest tu ktoś budujący dom w lucernie archona???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
votan 14.02.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witam serdecznie i zarazem ponawiam pytanie. Pozdrawiam Damian Z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pamelcia1 03.03.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam. Ja zamierzam w tym roku rozpocząć budowę domu w lucernie (P). Na stronie archonu wkleiłam kilka zdjęć ze zmianami które wprowadzamy do projektu.Pozwolenie już mamy ale ze względu na pogodę nie rozpoczęliśmy w ubiegłym roku. Teraz czekamy na zamówioną ekipe budowlańców.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek87 13.01.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam Ponawiam pytanie czy ktoś buduje dom z archonu "dom w lucernie 3 " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inżynierka 08.10.2015 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 I co Damian? Znalazłeś kogoś? Ja jestem spod Wrocławia i zastanawiam się nad budową tego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts