shira3 20.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Zapraszamy do odwiedzania naszego dzienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 20.05.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witamy na pokładzie.Działka "przeurocza". Naprawdę. Trzymam kciuki. W tym roku nastapiło "Salsobranie" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 20.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 WOW! Przepięknie jest u Was. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.05.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam Miejsce i widoki przepiękne, jak w bajce To kiedy pijemy kawkę???????? Życzymy samych przyjemnych i niezapomnianych chwil podczas tej budowy Beatka i Boguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNJAK3005 20.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 piekny widok trzymam kciuki i powodzenia.Super pomysl z tym kominem my nie pomyśleliśmy o tym i żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 20.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Miejsce na domek wymarzone a jakie zielone życzę wytrwałości i powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 20.05.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Piękne tereny... jak w bajce. tylko patrzeć jak tam salsa wyrośnie. Pozdrawiam serdecznie i życzę jak najmniej stresów podczas budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norola 21.05.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 jejku jak ślicznie,piękne miejsce będziemy mieć kolejny fajny dziennik do podglądania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 07.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Coś pływa w tym przydomowym akwarium Gratuluję rozpoczęcia budowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 07.06.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Pięknie dziękujemy za miłe komentarze. Wasza opinia utwierdza nas,że wybór działki był właściwy.Akwarium zaś podziwiają również mieszkający w okolicy czapla,zimorodek,zaskrońce i rybołów. Bywało,że wydry wybierały się też w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka26 10.06.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ja dołączę się do wszystkich achów i ochów...piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikna działka, prześliczna, pozazdrościć naprawdę. Gratuluję i trzymam kciuki za pomyślne budowanie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 11.06.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Powiem CUDNY widok. Pokazałam synowi Wasza Salsę umieszczoną pośród drzew, ten pierwszy fotomontaż jak to określił, dopiero jak zobaczył kolejne zdjęcia w terenie, to uwierzył, że w takie przecudnej okolicy będziesz mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia_lublin 15.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 hej farcik z tymi fundamentami że zastygły u mnie tak było ze stropem 4 godziny po wylaniu grad spadł miałam stracha ale bez szkód pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 27.06.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Gratulacje.Najgorsza praca jest w ziemi.Później będzie już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 02.07.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Czyli jednak dachówka w brązie?Wzrok mnie nie myli chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 03.07.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 To kolor - kasztan - w zależności jak się na to patrzy może uchodzić za czerwony, w kolorze dachowki naturalnej lub...brązowy Mam nadzieję, że tym kolorem pogodzę warunki zabudowy i moje preferencje Przy brązie on na prawdę wygląda na czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 03.07.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kasztan w słońcu będzie czerwony,ale jak troszkę ciemniej będzie,to będzie wpada w brąz Myślę ,że niezły kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 03.07.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dokładnie o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 18.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Hej Shira Nadproża widzę są. W sprawie kształtek wieńcowych i cegieł pod nimi, to langerob miał rację. Wpakowali u mnie cegłę, bo nie zgadzała by się wysokość parteru. Musieli by ciąć pustaki, a tak to cegiełki, zaprawa i gra Zamówiłaś już okna? Podobno lubią mieć poślizgi( niektóre firmy). Ciekawe, czy nasze będą montowane w 5 tygodniu od zamówienia. I jeszcze pytanko, gdzie dasz pion kanalizy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 19.07.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Hej Shira Nadproża widzę są. W sprawie kształtek wieńcowych i cegieł pod nimi, to langerob miał rację. Wpakowali u mnie cegłę, bo nie zgadzała by się wysokość parteru. Musieli by ciąć pustaki, a tak to cegiełki, zaprawa i gra Zamówiłaś już okna? Podobno lubią mieć poślizgi( niektóre firmy). Ciekawe, czy nasze będą montowane w 5 tygodniu od zamówienia. I jeszcze pytanko, gdzie dasz pion kanalizy? Okna jeszcze przed wyborem Pion zaś 1.5m. od nośnej z oknami i przy działowej łazienka/kuchnia. Do góry chcemy "splagiatować" rozwiązania Igmy Więc z każdego odejścia będzie blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts