annaoj20008 23.07.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ładniutki ten Wasz inspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.07.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Inspektor niezły, ale co tam u Was się teraz dzieje? Fotki...fotki dawaj Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 05.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Pewnie na parterze już nie pada i nagle zrobiło się ciemno. Co z tym deszczem ? popsuł strop po wylaniu, mam nadzieję, że nie. Jak wylewane były ławy to tez padał, ale było ok. tyle co pamiętam z dziennika. To niedługo góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 05.08.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Na razie nie widać, żeby się coś działo. Jutro włazimy na górę obejrzeć...Coś mamy z tym deszczem....co zalanie - to zalewa Ale z kolei dobrze, że nie upały jak w tamtym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.08.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dorotko.....to kawkę w salonie możesz już popijać To teraz góra i.....już cały domek!!!! Już mało Wam zostało Pozdrawiamy i życzymy ładnej pogody ....oby ładnie schło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 08.08.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Dorotko.....to kawkę w salonie możesz już popijać To teraz góra i.....już cały domek!!!! Już mało Wam zostało Pozdrawiamy i życzymy ładnej pogody ....oby ładnie schło dziękujemy Z kawką słabo bo salon zastawiony stemplami ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 15.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam.Nadrabiam zaległości Stropem się nie przejmuj.Beton lubi wodę i bedzie jeszcze lepiej niż gdyby stał w słońcu.Gdy oglądam fotki Waszej działki to zawsze jestem pod wrażeniem.Działka jest urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 16.08.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Dziękujemy Obejrzeliśmy dokładnie górę - schnie ładnie i nie widać. żeby deszcz wyrządził jakąś szkodę. Oglądał też kierownik i stwierdził, że wszystko ok. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.08.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Działka zwala z nóg... Przepiękna. Tylko pozazdrościć. Ile to cudo ma powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 31.08.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzięki 0,55ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Dorotko...a cóż to za leniuchowanie???????? Dawaj ...dawaj.....nowe fotencje chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 16.09.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ja również jestem pod wrażeniem działka po prostu przepiękna!!!! powodzenia w dalszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.09.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 shira3 nasz kocio tez ma takie umaszczenie, tyle ze ma 4,5 mca. O, nie ma takich pieknych bialych łapek i krawacika. Piekna dzialeczka, a te drzewa sa niesamowite, bedziesz mogla szalec z ogrodem na tle takich drzew. Pieknie, naprawde. A domek zapowiada sie ciekawy. A moglabys zamiescic projekt - rozklad pomieszczen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 18.09.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dziękujemy za słowa uznania Projekt naszego domku jest tu: http://www.projekty.ign.com.pl/projekt_domu/salsa/328 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Bardzo fajny domek, projekt w moim stylu. Podoba mi sie rozklad dolu, kuchnia z salonem i schody, super rozwiazanie, wszystko otwarte, bardzo fajnie. Schody przy scianie, bardzo ekonomicznie. Ciekawa jestem jak to bedzie w realu. bede ogladac postepy, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meniu 21.09.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A my skorzystaliśmy z zaproszenia i widzieliśmy na żywo i działeczkę i budowę Naprawdę miejsce super, niesamowity klimat. Dziękujemy raz jeszcze za zaproszenie i kawkę, ale przede wszystkim za porządną garść ważnych informacji na temat projektu, już wiemy na co zwracać uwagę przy swojej Salsie Pozdrawiamy serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 21.09.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 A my skorzystaliśmy z zaproszenia i widzieliśmy na żywo i działeczkę i budowę Naprawdę miejsce super, niesamowity klimat. Dziękujemy raz jeszcze za zaproszenie i kawkę, ale przede wszystkim za porządną garść ważnych informacji na temat projektu, już wiemy na co zwracać uwagę przy swojej Salsie Pozdrawiamy serdecznie.Nam też było bardzo miło Do dzisiaj nie mieliśmy dostępu do internetu dlatego dopiero dzisiaj przesyłamy wam obiecane wariacje na temat Salsy pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 28.09.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ale piękna działka - po prostu marzenie Śliczny domek, pięknie się wpasuje w otoczenie. To juz niedługo gotowy dach pokażesz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 28.09.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 To juz niedługo gotowy dach pokażesz? Pozdrawiam Mam nadzieję Dziękujemy, pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 05.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Hej Shira.Wiem ze masz drzwi wejsiowe od tego samego producenta jak IGMA.Dasz mi namiar na faceta? Pliss.A tak przy okazji to zastanawiam sie kiedy zaprosisz nas na "parapetówę " Swietne miejsce.....i pewno do morza nie za daleko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts