shira3 05.10.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 He he do parapetówki jeszcze trochę Ale salsowiczów zapraszam zawsze jak mają po drodze A do morza żabi skok - jedyne 140km Dane producenta masz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 11.10.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 no widzę praca wre na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 11.10.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Rzeczywiście drzwi wyglądają znajomo.Szczerze mówiąc ja też takie chcę Igma wyznaczyła nowy standard w Salsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 11.10.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 mi też się marzą takie drzwi, napewno z szybkami po boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 11.10.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Rzeczywiście drzwi wyglądają znajomo.Szczerze mówiąc ja też takie chcę Igma wyznaczyła nowy standard w Salsie To prawda Przeglądałam mnóstwo wzorów ale żaden mi się tak nie spodobał. I jeszcze ta cena - inne, które były dla nas od biedy do przyjęcia kosztowały conajmniej 1000 więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 11.10.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 no widzę praca wre na całego oj niestety nie wre, tylko się ślimaczy a nas trafia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 11.10.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jej, już ten etap budowy. Nie wiem dlaczego nie przychodzą do mnie powiadomienia o zmianach w dziennikach b. Drzwi... rzeczywiście znany wzór, ba nawet bardzo mi znany Będą p i ę k n e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 28.10.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Shira3 Na ile wysunęliście okap dachu z garażu? bo cały czas się zastanwiam na ile My go mamy zrobić ale jakoś nie mam pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 28.10.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Shira3 Na ile wysunęliście okap dachu z garażu? bo cały czas się zastanwiam na ile My go mamy zrobić ale jakoś nie mam pomysłu Tak jak w projekcie 90cm plus rynna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Gratulujemy stanu SSO Jeden etap macie za sobą, świetnie poszło Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 29.10.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 shira3 Dziękuję za odpowiedż a dałabym sobie głowę uciąć że jest dłuższy przynajmniej na zdjęciach tak wygląda pewnie takie złudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 03.11.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ładnie już wygląda wasz domek, drzwi, okna ehhh tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 03.11.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No proszę shira3 musisz ogłosić SSZ !!!!! kolor okien super też chcę złoty dąb od początku jakoś wpadły Mi w oko u BG i tak zostało patrząc na Twoje utwierdzam się w przekonaniu że to dobry wybór ale jeszcze muszę troszeczkę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 03.11.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No nie wiem czy to pełne SSZ skoro brama zabita dechami Okna w tym kolorze wyglądają bardzo ładnie - jestem zadowolona z wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.11.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Gratuluję stanu surowego prawie zamkniętego Bardzo ładne drzwi - bardzo proste i eleganckie Też mam okna złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 10.11.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 shira3 masz może link do strony producenta drzwi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 30.11.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witaj shira3 domek w jesiennej szacie rzeczywiście jak na jesień przystało rudo lekko szaro i mało listków na drzewach i Wy przed drzwiamy Salsy to zdjęcie Mi się najbardziej spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 30.11.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Zauważyłam w drzwiach tarasowych że szyby nie są do samego dołu tylko zakończone jest wyższą jakby ramą czy wybrałaś takie wykończenie żeby spełniało jakiś określony cel czy po prostu tak Ci się podobało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 01.12.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dziękujemy A co do Twojego pytania. Zdecydowaliśmy się na to bo chcieliśmy, żeby były to raczej drzwi tarasowe a nie okno a także ze względów praktycznych - w czasie deszczu nie pryska woda odbijająca sie z tarasu bezpośrednio na szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemas81 01.12.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witaj!Muszę przyznać, że masz bardzo uroczą działeczkę i ładna jest wasza Salsa. Nasza działka wygląda w ten sposób, że stoją na niej budynki gospodarcze które kiedyś przerobi się na garaż, a za tymi budynkami duży ogród i pasieka. Już nie mogę się doczekać, kiedy stanie na niej Salsa. Ale widzę, że jesteś z zachodniopomorskiego, Ja również- jakieś ok 40km od Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts