ponury63 23.11.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Wczoraj wieczorem odbywała się na cz@cie cudowna dyskusja... Kilka Forumowiczek atakowało cały nasz gatunek, flekując go za każdą, prawdziwą i wydumaną cechę męskiego zachowania... Niestety, musiałem się wylogować w momencie, kiedy dwie czcigodne skądinąd Forumowiczki dochodziły do konkluzji: a) faceci to świnie.... b) parszywe prosiaki... c) jeszcze lepiej.. Może macie swoje zdanie na ten temat ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 23.11.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Teraz wiem skad to posadzenie o szowinizm Wszystkim szowinistkom ,polecam ksiazke pt"Plec Mozgu" Zycze milej lektury i konstruktywnych refleksji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 23.11.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 "Byc mezczyzna to bardzo trudne zajecie ,ktore polega na ciaglym zadawaniu sie z kobietami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.11.2003 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Bez kobiety mężczyzna nie ma sensu [Tuwim] Dyskusja zaczyna się od ustalenia ram, wyznaczonych mądrym słowem... potem będzie juz tylko lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 23.11.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Nowy ring założyłeś?Płcie będą się boksować? Przecież mężczyzna + kobieta =człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2003 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 A tak,owszem. A kobiety za to są zrzędliwymi babami. Ciosają kółki, co poniektórym biedakom. I w ogóle zabierają wolność. pozdrawiam wszystkich osobników płci męskiej. opal-baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 23.11.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Oj co Wy, ludzie! Faceci to naprawdę fajne stworzenia Wiem, co mówie, bo mam 3 w domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.11.2003 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2003 Aby być sprawiedliwym należy dodać,że uczestnicy owej dyskusji (płci obojga) obdarowali się mnóstwem całusów i buziaków (zarówno w klasie indywidualnej jak i grupowej) żegnając się czule. opal-baba z kołkami do ciosania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.11.2003 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 A widzisz, Opalko, mi nie było dane doczekać tego pojednania.... Dalej liczę na wypowiedzi, co w drugiej płci [tej ZUPEŁNIE PRZECIWNEJ] jest takiego złego... To zadanie terapeutyczne - może uda się nam coś w sobie zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.11.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Zdradzam tajemnicę jadną z wielu ,które Wy ..panowie mili..nosicie na sobie jak zarost.. *Prawdziwy Facet MUSI być macho..bo tak ten typ ma..chćby miał sobie żyły wypruć..STARA się.. * mencizna..nie tknie gara..chociaż umie..bo boi się , że wszyscy się dowiedzą..że zakłada fartuszek.. * Prawdziwy Samiec ...ZAWSZE się obejrzy za niezłą pupą..i cycolinami..gdy stoi w grupie z innymi P.S.-aby nie podejrzewano go o inne skłonności.. *jak już powie ...że gotuje,,to nie potrafi się opędzić od dziwnych pytań * Super Samiec pokazuje że może duuużo więcej..(niż może ) reszta sama się dołoży .. i jeszcze coś..........co WY byście bez NAS zrobili.?...i vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 24.11.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 i jeszcze coś..........co WY byście bez NAS zrobili.?...(ZIABA) Z żalu wielkiego byśmy wciąż pili !!! Z myślami sprośnymi byśmy się bili....... A po tygodniach takiego bicia i picia pewnie cieszylibyśmy się z życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.11.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Dobrze, że nie mam łącza w domu. czasami mam wielka chęc "dokopać" plci przeciwnej, a czasami mam sie ochotę przytulic. Tak to juz jest między nami Czy zycie nie byloby nudne, gdybysmy zawsze zyli w zgodzie. potem zawsze mozna się "pogodzić" i ile z tego godzenia przyjemności..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.11.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Noel..ja wiem ,że od wiek wieków jest wojna pci..uwaga.. Pan Bóg najpierw stworzył mężczyznę......potem długo się zastanawiał.... i POPRAWIŁ... nie podpisuję się ,bo będę mieć przegwizdane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 24.11.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Noel..ja wiem ,że od wiek wieków jest wojna pci..uwaga.. Pan Bóg najpierw stworzył mężczyznę......potem długo się zastanawiał.... i POPRAWIŁ... nie podpisuję się ,bo będę mieć przegwizdane.... Pan Bóg najpierw stworzył mężczyznę......potem długo się zastanawiał.... i POPRAWIŁ... ........ , ale coś spaprał i wyszło mu jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 24.11.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Drogi Gościu !!! Ale kobieta z żebra wynikła to pewnik zarazem i rzecz niezwykła więc rzec to muszę (bym się nie spełnił) Pan Bóg kobietą nas uzupełnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 24.11.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Eee, to było trochę inaczej: Pan Bóg najpierw stworzył mężczyznę, bo... wszyscy zaczynają od zera Pozdrawiam, Damska Szowinistyczna Świnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.11.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Noel jak zwykle szarmancki a Jurg stąpa po kruchym lodzie. pewnie jest mlody i stąd brak doswiadczenia Jurg, bez kobiet zginęlibyscie marnie, kto wkazałby Wam "swiatlo w ciemności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.11.2003 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Dziewczyny, KONKRETY !!!! nie lecieć Ibsenem... CO Wam w nas nie pasuje ??? (tylko nie mówcie że wszystko... bo załamka Po kolei... to terapia, może dotrze... chociaż sam w to wątpię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.11.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 1. Brak taktu, czyli wyczucia sytuacji, kiedy trzeba działać, a kiedy tylko przytulić 2. przekładanie rzeczy, które trzeba zrobić, na dzień kolejny, potem jeszcze następny w złudnym przeświadczeniu, że może uda się tego w ogóle nie robić. 3. uznanie, że kobiety maja telepatycznie poznawać zamiary swojego mężczyzny, a nie pytać się o nie Tyle narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 24.11.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Toć Majka - Ponury nam przywaliła brak taktu chłopom tu zarzuciła......... i przekładanie wszystkiego na potem... i telepatię by wszystko z polotem..... Ja już się boję Majki "na razie" pewnie się lista zwiększy i wskaże inne - Pań zdaniem przywary i wpadki naszej wzorowej męskiej plejadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts