Maluszek 24.11.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Kochani a może zaczniemy od całuśnych całusków, które zakończyły poprzednią burzliwą dyskusję i zobaczymy co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 24.11.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Dobrze, że to nie byłam ja..................ja Was uwielbiam chłopaki! A najbardziej mojego Pozdr...Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 24.11.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Ale....: *macie okropną sklerozę, *nie przywiązujecie wagi do szczegółów, *jesteście hipochondrykami, gdy was paluszek boli, *bałaganicie, a po za tym "życie byłoby bez was puste, smutne i mało erotyczne" Pozdr...Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.11.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Groszku coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 24.11.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 I znowu gromy na nas ciskają Jakąś sklerozę nam zarzucają Bo ta skleroza - to ciąży jak ołów z Waszej nadmiernej wagi szczegółów.... Do tylu rzeczy mieć pamięć trzeba a my Wam chcemy uchylić nieba !!! Jaki bałagan - toć bajka o rzepce A co się dzieje w damskiej torebce ??? A hipochondria - to rzecz jest znana Ja sobie lubię pobiedzić z rana........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.11.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 ha..mogę teraz powiedziec..to ja. Teraz odkryta przyjmę ciosy..ale wymierzone precyzyjnie. Pan Bóg wiedział co robi..i będe tego bronić do krwi ostatniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 24.11.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Ha Ziaba - już teraz widzimy Cię jawnie no proszę ... i Ty Ziaba przeciwko Nam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 24.11.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Dziewczyny, nie bijcie, ale jest w tym trochę naszej winy . Matki synów, wychowując ich pomyślcie o ich przyszłych żonach. Macie misję do spełnienia . To nie o mnie, ja mam córkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.11.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Wiesz..ja dużo rzeczy robię z przekory..ale nie mogłam się oprzeć..by nie wsadzić kija w mrowisko.. tylko po to by usłyszeć..."My bez Was ( KOBITEK )nie jesteśmy w stanie funkcjonować. A jeśli już..to ledwie się wtedy w nas życie telepie"...bo my jesteśmy Waszym życiem..a Wy nam to życie dajecie.W dosłownym tego słowa znaczeniu. ps.mam cudne dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.11.2003 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Do Majki: nie jestem już taki młody. Za tydzień mam osiemnastkę - rocznicę ślubu. "Kobieta jest jedną wielką epicką powieścią: są w niej wszystkie wątki - dramat, miłość, radość i codzienność".Irving Stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 24.11.2003 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Do Majki: nie jestem już taki młody. Za tydzień mam osiemnastkę - rocznicę ślubu. "Kobieta jest jedną wielką epicką powieścią: są w niej wszystkie wątki - dramat, miłość, radość i codzienność". Irving Stone JURG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.11.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Pan Bóg najpierw stworzył mężczyznę......potem długo się zastanawiał.... i POPRAWIŁ... ........ , ale coś spaprał i wyszło mu jeszcze gorzej. Jurg, osiemnasta rocznica slubu i taka opinia ...... może własnie dlatego To mi smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 24.11.2003 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Gdyby faceci mieli taka sama mentalnosc jak my-kobiety,byli by cudownymi partnerami dla nas.Tylko czy my chcialybysmy zniewiescialych mezczyzn?Oczywiscie ze nie. Musimy zaakceptowac ze sa po prostu inni,ani gorsi ani lepsi od nas. Kiedy kobieta i facet patrza na to samo,to niestety widza co innego-on dlugie zgrabne nogi,a ona piekne pantofle na tych nozkach Najgorsze w relacjach damsko-meskich jest brak poblazliwosci,celowo nie nazywam tego tolerancja,poniewaz tolerancja to juz inny obszar uczuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.11.2003 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Jak uszczęśliwić kobietę: Musisz tylko byc: 1. Przyjacielem 2. Kompanem 3. Kochankiem 4. Bratem 5. Kims jak ojciec 6. Nauczycielem 7. Mentorem 8. Kucharzem 9. Ogrodnikiem 10. Ciesla 11. Kierowca 12. Inzynierem 13. Mechanikiem 14. Dekoratorem wnetrz 15. Stylista 16. Seksuologiem 17. Ginekologiem/poloznikiem 18. Psychologiem 19. Psychiatra 20. Terapeuta 21. Dobrym ojcem 22. Gentlemanem 23. Dobrze zorganizowany 24. Porzadny 25. Bardzo czysty 26. Atletyczny 27. Uczuciowy 28. Przyjazny 29. Uwazny 30. Ambitny 31. Dajacy sie lubic 32. Elokwentny 33. Odwazny 34. Bohaterski 35. Twórczy 36. Smialy 37. Pochlebny 38. W stanie zrobic wszystko 39. Zdecydowany 40. Inteligentny 41. Pomyslowy 42. Interesujacy 43. Pruderyjny 44. Cierpliwy 45. Uprzejmy 46. Namietny 47. Szanujacy 48. Slodki 49. Silny 50. Uzdolniony 51. Wspierajacy 52. Wspólczujacy 53. Tolerancyjny 54. Wyrozumialy 55. Kims, kto uwielbia zakupy 56. Kims, kto nie stwarza problemów 57. Kims, kto nigdy nie oglada sie za innymi kobietami 58. Bardzo bogaty JEDNOCZESNIE MUSISZ ZWRACAC UWAGE NA TO, CZY NA PEWNO: 59. Nie jestes ani zazdrosny ani za malo zainteresowany 60. Dobrze dogadujesz sie z jej rodzina, ale jednoczesnie nie spedzasz z nimi wiecej czasu niz z nia 61. Dajesz jej swobode, ale okazujesz zainteresowanie tym, co robi PONAD WSZYSTKO WAZNE JEST, BY: 62. Nie zapominac dat: * rocznic (wesele, zareczyny, pierwsza randka, itd.) * urodzin * menstruacji Ale nawet, jesli zastosujesz sie do powyzszych wskazówek perfekcyjnie, moze uznac, ze dusi ja nieskonczona perfekcja jej zycia z Toba i uciec z pierwszym dzikim zapijaczonym, nieokrzesanym dupkiem jakiego spotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.11.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 O mój Boze, Magi trafiłeś/aś/ w samo sedno To chyba dyskusja zakonczona, panie wiedzą czego żądać, panowie - czego sie trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.11.2003 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Co było do udowodnienia... amen Nie, nie, kochane, jeszcze mało... Tak sobie myślę, że faceci, jak już coś [samochód, dom, pieniądze] lub kogoś [kobietę] zdobędą, to wydaje im się, że to jest stan constans. I że tak bedzie trwało. Zapominają o tym, że ta zdobyta kiedyś kobieta pragnie ciągłego zdobywania, że trzeba nadal przed nią klękać, całować, przytulać, i nosić na rękach, nawet jeśli jest cięższa o te wszystkie przeżyte wspólnie lata, o te wszystkie donoszone [czy nie] ciąże, zmarszczona przez te wszystkie zmartwienia, których jej nie szczędziliśmy przez ten cały czas... Że trzeba z nią być na dobre i na złe, choć to taki wyświechtany slogan... żeby nie było że się mądrzę... ja też o tym zapominam... niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.11.2003 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 O mój Boze, Magi trafiłeś/aś/ w samo sedno To chyba dyskusja zakończona, panie wiedzą czego żądać, panowie - czego się trzymać Majko, tak niewielkie wymagania od partnera są w stanie uczynić kobietę bezgranicznie szczęśliwą? Myślałem, że trzeba bardziej się wysilać! O ja głupi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.11.2003 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Dobrze, że chociaż określiłeś nas jako "czcigodne" (choć jeno skądinąd...) Ponury, musisz pamiętać, że po to są prowokacjie, żeby finał był.... miły milszy najmilszy http://www.gif.marktrad.pl/serca/s6.gifhttp://www.gif.marktrad.pl/serca/s7.gifhttp://www.gif.marktrad.pl/serca/s8.gif I tak Was wszyskich kochamy, bo ... jesteście taaacy niedoskonali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.11.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 AgnesKa jak zwykle jesteś przemiła. My faceci też Was kochamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.11.2003 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Powiem coś co zamknie pewien rozdział tych dyskusji..może zacznie nowy temat Przychodzi mąż do domu...patrzy na swoją żonę ..patrzy i mówi..-ładnaś... ty....ładna ..zgrabnaś ty...zgrabna... ale żebyś ty jeszcze obca była..... ot i co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts