ponury63 24.11.2003 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Oj, Ziaba, "cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie, co POSTRADACIE !!!!" [tak się odpowiada na inwektywy] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispodkarpacie 24.11.2003 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 widze ze z czata przenioslo sie tu ech te feministki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.11.2003 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Dobrze, że chociaż określiłeś nas jako "czcigodne" (choć jeno skądinąd...) I tak Was wszyskich kochamy, bo ... jesteście taaacy niedoskonali.... No, po kontaktach na Forum nie mógłbym inaczej... alescie mnie zaskoczyły, bo atak był STRASZNY... Zresztą, Agnes, Ty zawsze najpierw batożysz, a potem przepraszasz... co nie ??? :D A ta niedoskonałość, to chyba tylko po to, aby nam matkować... co podobno bardzo lubimy... i co jest dla nas dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.11.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 ".....kobieta pragnie ciągłego zdobywania, że trzeba nadal przed nią klękać, całować..." - - - - - - -- - - - --- - - -- - - - - - - - - - - \Tak, tak Ponury,tego nam właśnie trzeba,nic więcej Slivka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 24.11.2003 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Nie zalogowałam się wcześniej,to byłam jak widać ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.11.2003 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 O mój Boze, Magi trafiłeś/aś/ w samo sedno To chyba dyskusja zakonczona, panie wiedzą czego żądać, panowie - czego sie trzymac Trafiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.11.2003 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Tomek, hm.. dziękuję. Ponury, sam prowokujesz a potem zwalasz na nas... A propos matkowania - gracie takich macho, twardzieli (szerokie torsy, owłosione klaty ) a tak naprawdę to jesteście misiami, które trzeba głaskać po główkach i pocieszać.... I nic nie pomoże zmiana wizerunku... Miś to miś. I już. Ps. Zginęlibyście bez nas. Ot i co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.11.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 AgnesKo, zwracam Ci uwagę, że misie mają owłosione torsy. Czy widziałeś bezwłosego misia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.11.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Taaaa, Ponurego po ostatnim ataku na czacie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 24.11.2003 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Noel..ja wiem ,że od wiek wieków jest wojna pci..uwaga.. Pan Bóg najpierw stworzył mężczyznę......potem długo się zastanawiał.... i POPRAWIŁ... nie podpisuję się ,bo będę mieć przegwizdane.... ....ale mogło być i tak: Pan Bóg do Adama: - Czy chciałbyś mieć u swego boku kobietę która będzie ci gotować, sprzątać, prać, zarabiać na ciebie i spełniać twe najskrytsze pragnienia erotyczne? Adam: - O Wszechmogący pragnę z całego serca, lecz cóż w zamian oczekujesz ode mnie ? Bóg: - Musisz dać jedno oko, jedno ucho, jedną rękę, jedną nogę i siedem żeber. Adam intensywnie myśli i po niekrótkiej chwili pyta się Boga: - A co dostanę za jedno żebro? ... zresztą w obegu są różne wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.11.2003 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Taaaa, Ponurego po ostatnim ataku na czacie..... Po czacie Ponury wyliniał? Qurcze nie wiedziałem, że czatowanie takie niebezpieczne! Wiem już dlaczego mam tak mało do czesania na głowie. To wszystko przez internet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.11.2003 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Si! Ponury teraz jest intelektualistą...... (Jezu, znowu będzie gadał, że go atakuję, szkaluję lub coś w tym stylu....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.11.2003 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Agnes, jesteś niemożliwa jak 250 zł w jednym banknocie ! Okropna, po prostu... ale nie da się Cię nie lubić... i ja się wcale nie gniewam... po to założylem ten wątek, coby męska brać usłyszała kilka słów prawdy o sobie, a Wy sobie jaja robicie, zamiast nas punktować, a nie szkalować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.11.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Naprawdę chcesz prawdy....... Czy wiesz co piszesz........ To się może skończyć na .... dzieworództwie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.11.2003 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Wal śmiało... mogłaś nas kopac na cz@cie, możesz i TU... WAL !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.11.2003 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 http://www.gif.marktrad.pl/funny/f2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.11.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Ponury, Jezu, ja naprawdę nie biję....... To nie byłam ja.... Ja Was bardzo lubię. Ale wiesz, jest wiele kobiet, które jeno czekają na to hasło. Ponury, za póżno już na poważne dysputy. Przemyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.11.2003 03:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Czekam z niecierpliwością...Nie chodzi mi o wygłupy, macie możliwość czegoś nas nauczyć, albo może tylko przypomnieć coś, co dawno zapomniane zostało...Jest szansa, że się zmienimy... dla Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 25.11.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Nie zmieniajcie się... jest dobrze... Cały "pic" polega właśnie na tych różnicach między nami. Zresztą - o czym byśmy wtedy:a) dyskutowalib) opowiadali dowcipyc) kręcili filmy w Hollywoodd) myśleli w okrutnie bezsenne noce o 3 nad raneme) pisali poradniki... Pozdrawiam,zakochana w różnicach M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.11.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Tak, między kobietą i mężczyzną jest maleńka różnica. Niech żyje ta różnica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts