ziaba 25.11.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 I w cale nie maleńka hm..hm..Potem urasta...jakoś dziwnie.. A za 17 lat ma np.185cm wzrostu...hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.11.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Wojaczek RafałMów - a ja z Twoich słów... Mów - a ja z Twoich słów kolczyki zrobięŚnij - z Twoich snów sukienkę ślubną skrojęMyśl - z Twoich myśli los wykroję sobieŻyj - uprzytomnię śmierć I bij - od razów rozum we mnie wejdzieIdź - będą czekać kiedy znów przyjść zechceszJedz gdy podaję bo na łeb wylejęO przebaczenie proś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.11.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 I jeszcze coś takiego: Szymański Damian [Cóż Ci dać?] Cóż Ci dać? By choć chwile było Ci dobrze? Byś nie musiała robić, Z wesela - pogrzeb? Co powiedzieć? By wywołać uśmiech na twarzy? Co zrobić? Byś doszła do spełnienia marzeń? Byś nigdy nie czuła się sama, By zagoiła się w Twym sercu rana. Jak wspierać? Byś nie czuła się słaba, Bezbronna, niechciana, niekochana? Jak mówić by nie zadawać bólu? Czekamy na odpowiedzi panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.11.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Maluszek...jesteś WIELKA !!!!! OKLASKI !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.11.2003 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Maluszek, w tej chwili do Poetów !!! :D:D:D:D a instrukcje super.. panowie się zapoznają.. i proszę stosować, na początek 1 raz dziennie [szok może być zabójczy ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.11.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Czy Wy nie śpicie w nocy? Co to za wpisy o jakiejś "pogańskiej" porze? Ponury, w pełni się z Tobą zgadzam. Kobietę nalezy nie tylko zdobyc, ale także przez lata - nazwijmy - adorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.11.2003 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Oj, Majka, już niedługo tego... adorowania... >>> Mężczyzna - wybryk natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.11.2003 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Tak, między kobietą i mężczyzną jest maleńka różnica. Niech żyje ta różnica! Zgadzam się z Tomkiem. Ponury, czy sie sądzisz, że życie byłoby beznadziejnie nudne, gdybyśmy się we wszystkim ze sobą zgadzali? Gdybyśmy niczym się od siebie nie różnili? Miałeś kiedyś wątpliwą przyjemnośc przebywać z człowiekim (obojętne jakiej płci), który Ci jeno potakiwał i mówił, że jesteś CUDOWNY, JEDYNY, BOSKI, NIEZASTĄPIONY? Pewnie na początku to miłe, ale z czasem....... Nigdy nie chciałabym być z człowowiekim plasteliną. Różnice między nami są wspaniałe. Czy byśmy w ogóle tu dyskutowali gdyby ich nie było? Jedyną najważniejszą zasadą jest: nie zapominaj, że obok Ciebie żyje drugi człowiek, zainteresuj się jego życiem, pokaż, że Ci na nim zależy (dotyczy wszystkich płci, ile ich by nie było). Kobietkom trzeba jeno częściej kupować kwiatki, prawić czułe słówka, przekonywać o ich niegasnącym pięknie.... a facetom, mówić, że ich brzuszki wcale nie rosną ( ), drapać czule po główce i pleckach i oczywiście przekonywać nieustannie, że są najwspanialszymi kochankami na świecie... I to chyba wszystko? Czy mi się tylko tak zdaje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.11.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Qrcze - chłopaki to już niedługo Was nie będzie????? Czyżby kolega Machulski przewidział to w Seksmisji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.11.2003 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Jedyną najważniejszą zasadą jest: nie zapominaj, że obok Ciebie żyje drugi człowiek, zainteresuj się jego życiem, pokaż, że Ci na nim zależy I co do tego fragmentu jest pełna zgoda... Ja nie mówię o przytakiwaniu, kadzeniu, gadaniu głupot... nie lubię tego, nie stosuję w życiu, jeszcze się nie daję. Jeszcze. A poruszył mnie tylko taki "wściekły" atak, nawet jeśli w założeniu miało to być dowcipne. Nie załapałem... Te wszystkie gadki, nie mające pokrycia w rzeczywistości, są tylko pustymi słowami... sa może miłe, ale nieszczere... A z wątku powoli się wyłania jakiś tam obraz tego, czego byście od nas chciały, a czego Wam nie dajemy w wystarczającej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 25.11.2003 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Czyli brak kobiecej opieki plus testosteron- i już marniejecie w oczach. Zadbajcie chociaż o tę chęć naszą do opiekowania się Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.11.2003 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Te wszystkie gadki, nie mające pokrycia w rzeczywistości, są tylko pustymi słowami... sa może miłe, ale nieszczere... No jeśli jest już nieszczere, to źle.... Mogą być lekko z przymróżeniem oka, na zasadzie "wiem, że tego potrzebujesz, więc zrobię to dla Ciebie, bo mi na Tobie zależy". A poruszył mnie tylko taki "wściekły" atak, nawet jeśli w założeniu miało to być dowcipne. Nie załapałem... Wtedy, to przecież miał być dowcip..... Ale może dobrze, że tak się stało, dzięki temu zainicjowałeś tę dyskusję (starą jak świat...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 25.11.2003 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Zacznę od mojej teorii dobierania się par: uważam, że najważniejsze są podobne poglądy dotyczące codziennosci. Bo cóż z tego, że oboje nie tolerujemy np rasizmu, skoro mężczyznę różni podejście do prac domowych, wychowywania dzieci. Te różnice mogą zwykłe problemy zamienić w piekło. Dalej: nie chcę kwiatów ani sztampowych gestów, wolę te skierowane bezpośrednio do mnie- przyniesienie filmu z wypożyczalni, o którym kiedyś wspominałam, kupienie mi książki, która wydawała mi się interesująca. Czyli- myślimy o sobie i chcemy sprawiać sobie nawzajem radość. A różnice- są zawsze między dwojgiem ludzi, płeć nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.11.2003 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Zgadzam się w całej rozciągłości. Ale przyznasz Joskul, że doskonale zdajemy sobie sprawę z faktu , że mężczyźni są , cóż, trochę jak dzieci i trzeba ich czasem traktować .... jak dzieci. Tak naprawdę to oni tylko udają silnych Tarzanów a w rzeczywistości niemal każdy z nich to taki Stuard Malutki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 25.11.2003 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Wiesz Agnes, a ja walczę z tym. Uważam, że moim partnerem jest człowiek dorosły, i takich zachowań oczekuję. Mogę posmyrać po brzuszku, ale oczekuję odpowiedzialności. Inaczej tracę zaufanie i zaczynam kontrolować, co na dłuższą metę nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska-j 25.11.2003 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2003 Te wszystkie gadki, nie mające pokrycia w rzeczywistości, są tylko pustymi słowami... sa może miłe, ale nieszczere... Napiszę szczerze. Będę generalizować, ale sam tego chciałeś. Nie cierpię 2 rzeczy: * Waszej taktyki stosowanej gdy pojawia się poważny problem /przeważnie osobisty/ - chowania głowy w piasek, unikania szczerych rozmów, przeczekiwania aż sprawa się rozmyje, ucichnie * Waszej /często dobrze ukrytej/ pewności, że to kobieta jest zawsze winna krzywdy której doswiadczyła ze strony mężczyzny - a to że spódnica zbyt krótka, a to że zupa zbyt słona. I to tyle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.11.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Zaraz zacznie sie prawdziwa wojna..i każdy zabierze swoje zabawki i pójdzie obrażony na swoje podwórko. Ludziska mili..przecież to wszystko to natura..a my dorabiamy ideologię.Panowie..jak każdy samczyk dba o swój teren...i możliwość przekazywania genów. Panie śliczne w swoim instynkcie ochrony młodego życia, niechcący posunęły się zbyt daleko.I to prawda..jesteśmy jak te lwice..polujemy...nosimy w zębach młode..dajemy cień Panu i Władcy..za chwilę otarcia się o grzywę..za pomruk łaskawy..Nam niewiele potrzeba..naprawdę..to Wy dopisujecie do listy próśb - listę żądań.Jak łatwo nas ugłaskać..dobrym gestem , albo słowem..i znów palą się ogienki w oczach..!!! Tyle..że te płomyki MUSZĄ mieć zasilanie. A to już tylko od Was zależy...na jak długo starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Tytułem sprostowania:żaden z takich tekstów nie padł wobec ponurego ani wobec nikogo w czasie rozmowy,która zainspirowała ponurego do założenia wątku..A z poprzedniego wpisu coś takiego mogło by wynikać. opal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 26.11.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Opal,sprostowanie ktore napisalas, wyjelas mi z ust Brzoza chyba nie rozumiesz niektorych wypowiedzi. Wybacz ,ale nie mogę doszukac sie zadnych treści w tym co napisalas. Zamiast "ignora przyglupowi",w Twoim przypadku to bedzie ignoratio elenchi. Przepraszam jesli Cie urazilam,ale trwa dyskusja i tez mam prawo do komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts