ponury63 26.11.2003 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 [...] tekst w stylu "ignora przygłupowi "obojetnie do jakiego męzczyzny pada na czacie swiadczy o czymś i rozumiem ponurego [...] Tytułem sprostowania: żaden z takich tekstów nie padł wobec ponurego ani wobec nikogo w czasie rozmowy,która zainspirowała ponurego do założenia wątku.. A z poprzedniego wpisu coś takiego mogło by wynikać. opal Zgadza się, podczas tamtej dyskusji nie padły takie słowa... może Brzoza poczuł męską solidarność z założycielem wątku ? Opal, wygląda na to, że się strasznie wściekłem... nie, tylko Twoja "obrona" Waszej płci zaskoczyła mnie swą zaciekłością... Pozdrawiam PS: wątek ma spełnić zadanie terapeutyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2003 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Opal, wygląda na to, że się strasznie wściekłem... nie, tylko Twoja "obrona" Waszej płci zaskoczyła mnie swą zaciekłością... Domyślam się,że się nie wściekłeś,przynajmniej na serio.Wszyscy przecież rozmawialiśmy w konwencji żartobliwej,choć była to rozmowa o piekielnie poważnych sprawach. No i na pewno pamiętasz,jakie stereotypowe słowa męskiego autorstwa wywołały moją obronę. Pozdrawiam,szczególnie "sprawczynię" dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Na zgodę chłopaki : http://kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1141728&KAT=242 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.11.2003 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Pozdrawiam,szczególnie "sprawczynię" dyskusji. A wiesz, że w sumie pomogło ??? można ustalić, że od-do siedzę ja, a... jakoś można... "Sprawczyni" właśnie dostaje kompa w swoje łapki, a ja mam wolne ... Pozdrówka serdeczne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 26.11.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 Przepraszam za nieporozumienie dotyczące sprostowania Opal. Nie uczestniczyłam w dyskusji na czatach i nie zrozumiałam,ze sprostowanie Opal dotyczy tych własnie wypowiedzi,a nie tekstów w tym watku.I moje slowa:"wyjelas mi to z ust" sa oczywiście bez sensu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2003 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Opal,sprostowanie ktore napisalas, wyjelas mi z ust Brzoza chyba nie rozumiesz niektorych wypowiedzi. Wybacz ,ale nie mogę doszukac sie zadnych treści w tym co napisalas. Zamiast "ignora przyglupowi",w Twoim przypadku to bedzie ignoratio elenchi. Przepraszam jesli Cie urazilam,ale trwa dyskusja i tez mam prawo do komentarzy. Przepraszam za nieporozumienie dotyczące sprostowania Opal. Nie uczestniczyłam w dyskusji na czatach i nie zrozumiałam,ze sprostowanie Opal dotyczy tych własnie wypowiedzi,a nie tekstów w tym watku.I moje slowa:"wyjelas mi to z ust" sa oczywiście bez sensu Pozdrawiam. tak trzeba napierw czytać zanim sie cos skomentuje .... i Ignoratio elenchi (nieznajomość tezy dowodzonej) to kula w płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ślivka 27.11.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Czy to kącik pt:Wybacz Mi? Miało być o MENczyznach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.11.2003 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Widzisz, Ślivka, jak się chce, to można dobrym słowem dużo zdziałać... Trzeba tylko chcieć... zdjąć tę maskę obojetności... Prawda ?? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.11.2003 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 REGUŁY1.REGUŁY ustalane są przez KOBIETY.2.REGUŁĄ jest zmiana REGUŁ bez uprzedzenia.3.Nie ma mężczyzn rozumiejących REGUŁY.4.Jeżeli mężczyźni zaczynają rozumieć REGUŁY, REGUŁY ulegają zmianie.5.REGUŁA mówi - Kobiety się nie mylą.6.Jeżeli KOBIETY są w błędzie - jest to bezpośrednim wynikiem błędu mężczyzn.7.KOBIETA może zmienić zdanie ZAWSZE.8.Mężczyzna nie ma prawa zmienić zdania bez pisemnej zgody KOBIETY.9.KOBIETA ma ZAWSZE prawo być ZŁA lub ZMĘCZONA10.Mężczyzna (jeżeli już popełnił ten nietakt, że jest zły lub zmęczony) ma być cicho.11.Mężczyzna ma znaleźć rozwiązanie problemu gdy ten się pojawi.12.KOBIETA MOŻE znaleźć rozwiązanie problemu w ODPOWIEDNIM czasie.13.Wszelkie próby zmian REGUŁ ze strony mężczyzn grożą ciężkim kalectwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.11.2003 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Lata mężczyzn:0 - 20 lat - mężczyzna jest jak FIAT: mały i figlarny.20-30 lat - mężczyzna jest jak PORSCHE: szybki i energiczny.30-40 lat - mężczyzna jest jak CITROEN: perfekcyjny.40-50 lat - mężczyzna jest jak POLONEZ: obiecuje więcej niż może zrobić.50-60 lat - mężczyzna jest jak ZUK: trzeba go ręcznie zastartować.60- ... lat - wypada zmienić markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.11.2003 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Oj, Ziaba, a Tobie kto na ogonek nadepnął ? no to mam co chciałem.... dyskusję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.11.2003 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Jam samiczka..gwoli przypomnienia. A to tak..sama naga prawda.Musimy się czymś bronić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 28.11.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Temat: Analiza fizykochemicznaPrzedmiot badań: Kobieta Odkryta przez : Adama Masa właściwa : 58 izotopy : powyżej 70 Występowanie : Nadwyżki ilościowe w obszarach zurbanizowanych. Właściwości chemiczne:Wykazuje duże powinowactwo ze złotem (Au), srebrem (Ag), platyną (Pt), szlachetnymi i półszlachetnymi kamieniami i minerałami. Zdolna do absorbowania wielkich ilości drogich substancji. Może samorzutnie eksplodować, jeśli pozostawić ją samą w obecności mężczyzny. Generalnie odczyn kwaśny choć często spotykane egzemplarze zasadnicze, zwłaszcza w niektórych tematach. Nierozpuszczalna w cieczach. Jej atywność wzrasta po nasączeniu etanolem. Wytwarza duże ilości promieniowania po połączeniu z substancjami czekoladopochodnymi. Wyjątkowo słabo toleruje płyny stosowane ogólnie do zmywania naczyń. Przeciętnie co 29 dni zmienia się w substancję piorunującą, wybuchową i wyjątkowo łatwopalną, po kilku dniach powracając do stanu względnie dla niej normalnego. Własności fizyczne:Poddana długotrwałemu działaniu organoleptycznemu potrafi osiągać stan plazmatyczny kilkukrotnie w stosunkowo krótkim okresie czasu. Szczególnie atrakcyjne samorodki spotkać można na plażach ciepłych mórz. Ulega naciskowi tylko we właściwej płaszczyźnie krystalograficznej. Przypadkowe podrażnienie niektórych węzłów struktury (zależne od np. pogody na drugiej półkuli) powoduje silne wyładowania elektryczne połączone z grzmotem. Powierzchnia zwykle pokryta warstwą barwników, szczególnie grubą w przypadku okazów wiekowych. Wrze i zamarza bez wyraźnej przyczyny. Po potraktowaniu bukietem róż topi się w skrajnych przypadkach przechodząc do stanu lotnego. Gorzka jeśli używać jej niewłaściwie. Znajdowana pod różnymi postaciami: od czystego metalu do pospolitej rudy. Często wychodzi bokiem, szczególnie egzemplarze królewskie. Zastosowanie:Wysoce dekoracyjny element, szczególnie w samochodach sportowych. Silny reduktor pieniędzy. Pomocna przy wypoczynku. Doskonale potrafi zagospodarować urlop. Testy:Czysty egzemplarz przybiera odcień różowy, jeśli jest odkryty w naturalnej postaci. Zmienia barwę poprzez czerwoną, purpurową do zielonej jeśli jest w pobliżu lepszych izotopów. Wysoce niebezpieczna w niedoświadczonych rękach. Nie posiada jednego stabilnego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.11.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.11.2003 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Pochwal się.gościu..co tam o Was piszą...to dopiero ubaw.. pozdrówka siermiężne. wcale nie jadowita ziaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 28.11.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Panowie, tylko tyle i będzie ok! Nie pytaj, jak długo rozmawiała przez telefon. Nie bierz z waszego związku więcej niż sam dajesz. Trzymaj ją za rękę, gdy idziecie na spacer. Kup jej czasem kwiaty bez okazji. Pozwalaj jej prowadzić nowy samochód. Reperuj wszystkie domowe sprzęty bez dociekania, w jaki sposób się zepsuły. Jeśli miała stłuczkę, najpierw zapytaj, czy jej się nic nie stało, a dopiero potem, w jakim stanie jest samochód. Usuń ze swojego słownika sformułowanie: "A nie mówiłem..." Dokładnie zapisuj wiadomości telefoniczne dla niej. Pomóż jej pakować prezenty pod choinkę Pytaj ją, jak minął dzień. Słuchaj, kiedy opowiada o swoich koleżankach. Odwiedzajcie razem także jej krewnych. Idźcie do kina na film, który ona wybrała, nawet jeśli zupełnie nie masz ochoty go oglądać. Weź ją do łóżka i po prostu przytul. Kiedy nie masz racji, przyznaj to. Kiedy jest chora, ugotuj obiad. Śmiej się z jej dowcipów. Bądź szczery, ale nie mów nic, co mogłoby zranić jej uczucia. Sprzątaj swoje brudne ubrania Zostawiaj czystą umywalkę po goleniu. Pomagaj jej w przygotowaniach świątecznych. Zabierz ją gdzieś na całą noc bez dzieci. Kiedy coś cię boli, idź do lekarza. Pamiętaj, jaki jest jej ulubiony kolor. Bądź uprzejmy. Nie wypominaj jej dawnych narzeczonych. Zadzwoń do niej w ciągu dnia tylko po to, żeby usłyszeć jej głos. Jedź z nią do szpitala i bądź przy narodzinach waszego dziecka. Posiedź z nią trochę sam na sam w trakcie zabawy sylwestrowej. Nie spóźniaj się na obiad. Pamiętaj, że w każdej sprzeczce są trzy strony: ona, ty i fakty. Chcesz być szczęśliwy, czy wolisz mieć rację? Nie przypominaj jej, że przytyła, wtedy ona ci nie przypomni, że wyłysiałeś. Małżeństwo wymaga od ciebie ciągłego tworzenia nowych definicji miłości. Odbieraj dzieci ze szkoły, kiedy tylko możesz. Otwieraj przed nią drzwi. Zawsze proś ją do tańca. Kiedy wracasz z wędkowania, sam wypatrosz ryby, które złowiłeś. Bądź wierny i pamiętaj: nieważne, gdy nabierasz apetytu, bylebyś go zaspokajał w domu. Poobserwujcie razem w milczeniu zachód słońca. Nie krytykuj jej rodziny. Spraw jej niespodziankę i kup bilety do teatru. Alkohol nie doprowadzi Cię do udanego małżeństwa. W rocznicę ślubu oglądajcie razem zdjęcia ślubne. Poflirtuj z nią od czasu do czasu. Zamów dla niej coś z modnego katalogu. Nigdy nie obrzucaj jej przekleństwami. Staraj się dotrzymywać słowa. Noś jej zdjęcie w portfelu. Kochaj ją taką, jaka jest, a nie taką, jaką chciałbyś ją widzieć. Prawda, że to proste? Z nadzieją, że to zapamiętacie...chmurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.11.2003 03:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Brawo ! Nareszcie proste definicje do zapamiętania... i stosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.11.2003 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Doskonałe !!! jasne, klarowne ... wprost urocze w swej prostocie chmurko brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.11.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Chmurko, jasne, proste, doskonałe.Tylko my jesteśmy czasami niedoskonali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.12.2003 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Swietny spis , o to chodziło chmurko! Wydrukuje i dam mojej połowie. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts