olgierdhalski 29.07.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Witam - jeden z ostatnich etapow - schody. Mamy zabiegowe betonowe. Czy ktos z dowiadczonych forumowiczow moglby polecic schodziarza, z okolic Warszawy, do wykonania stopni schodow z granitu? Bede zobowiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 04.08.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 04.08.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Namiary przesłałem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 07.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 to i ja poproszę. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Borys 20.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Szanowni Forumowicze Poszukuję SPRAWDZONEGO wykonawcy schodów wewnętrznych drewnianych samonośnych z jesionu. Dom jest w Hornówku. Polecam się BMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 21.05.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Szanowni Forumowicze Poszukuję SPRAWDZONEGO wykonawcy schodów wewnętrznych drewnianych samonośnych z jesionu. Dom jest w Hornówku. Polecam się BMJ 602 341 420 - Pan Dochnal. Ekipa górali. Robią w Warszawie i okolicach. Robili u mnie samonośne (dąb) u kumpla i kilku forumowiczów. Bardzo polecam. Robią także parapety i inne drewniane cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marika73 28.05.2011 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witam, Czy możecie polecić jakąś sprawdzoną (i niedrogą!!) firmę wykonującą schody kamienne (najlepiej granitowe) - z Warszawy lub okolic? Co ewentualnie polecacie jako okładzinę na schody betonowe - wewnętrzna klatka schodowa w domu jednorodzinnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
funia123 09.06.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Ja ostatnio znalazłam firmę MSG Granit koło Białegostoku, (choć sama mieszkam 70km dalej) bo muszę wymienić podłogę !!! ponieważ mój architekt !!! zaproponował na podłogę płytki - terrakota fakt ładnie wyglądają tak jakby nitki na krośnie tkackim - okazało się jednak, że w dużym pokoju (tzw. salon) sprawdzają się znakomicie, ale w kuchni - porażka. Jak synowi spadł kubek - to do tej pory wiem, w którym miejscu ;-0( każda następna rzecz, która spadła pozostawiała po sobie ślady w postać ddziurek drobnych w płytce, albo zarysowań Teraz okazało się że płyty kamienne są dwa, tak tak dwa razy tańsze od moich podłogowych, za które zapłaciłam (jak głupia, bo ładnie wyglądały) po 330zł / m kw zamierzam też wymienić blaty z płyty w kuchni z płyty na kamienne widziałam, że schody też robią Edytowane 9 Czerwca 2011 przez funia123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
funia123 09.06.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Jak jadę z domu (od strony Bielska Podlaskiego) do pracy w Białymstoku to ta firma jest jakieś 20 km przed miastem skręcić trzeba w Zabłudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 09.06.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Schody granitowe robi się na kilka sposobów:1. wycina się każdy schodek z jednego kawałka granitu. (fotki na stronie, zakładka cennik)2. wycina się płyty granitowe 3cm grube, płomieniuje antypoślizgowo. Brzeg może być ostry - kąt prosty, lub zaokrąglony w formie wałka. (fotki na stronie, zakładka cennik)3. na zewnątrz schody tarasowe można zrobić z granitu surowo łupanego. (fotki na stronie, zakładka zdjęcia granitu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marika73 10.08.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Dzięki za odpowiedzi.Może ktoś jednak poleci firmę z Warszawy lub okolic. Poznań czy Białystok to jednak troszkę za daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veroniqa 22.05.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Blisko Lublina w Tereszynie jest firma kamieniarska Luxury House, zawsze to bliżej Wawy niż Poznań czy Białystok chyba mają nawet oddział w warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts