skystar 21.05.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam po dość długiej przerwie - moja budowa jest w stanie surowym zamknięty. Parter przeznaczony jest na handel + usługi a piętro prywatnie. Mam pytanie: czy mogę wykończyć parter i oddać do użytkowania a na parter niewykończony? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 21.05.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Da się. Wiąże sie to z koniecznością uzyskania pozwolenia na użytkowanie ( a nie zgłoszenia ), czyli wizyta PINBu na mur beton oraz powiadomienia kilku instytucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skystar 21.05.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dziękuję bardzo- juz znalazłem odpowiednią procedure - kto pyta nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts