anpola 21.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Czy ktoś z uzytkowników posiada wylewkę kaskadową przy baterii wannowej. Ja mam zamiar kupić baterię wannowo-natryskową firmy Tres seria Cuadro. Jest sliczna, tylko nie wiem jak będzie się sprawować podczas użytkowania. Może ktoś posiada taką wylewkę, to niech napisze czy jest zadowolony i czy kupiłby drugim razem też kaskadowa.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 21.05.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Mamy taką, jak się sprawuję - nie wiem, bo jeszcze nie zamontowana Jest śliczna - to fakt pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wosk96 21.05.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam! Akurat nie posiadam powyższego modelu baterii, ale użytkuję wylewki kaskadowe w bateriach umywalkowych Hansa Stela. Różnica w działaniu z tradycyjną wylewką polega na tym, że strumień wody jest szeroki i nie ma efektu perlatora. Sprawia to wrażenie jakby naturalnego wypływu np. ze źródła. Przy większym otwarciu zaworu wypływ wody jest b.obfity, ale bez takiego szumu i ciśnienia jak zazwyczaj. Mi to akurat odpowiada, więc polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpola 26.05.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dziękichyba jestem gotowa zaryzykować, wylewka jest po prostu bajeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 19.01.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Może ktoś ma taką baterię,czy nie rozpryskuje się woda.Bateria ta nie ma w wylewce sitka,podobne kaskady z bardziej renomowanych firm(czytaj drogie).Jak więc to wygląda w użytkowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 19.01.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 bateria jak bateria, mam tego Tres'a przy wannie i umywalce, wszystko ok. Czy kupiłabym ponownie? tak, bo mi się podoba nic nie rozpryskuje, nie mam śladu kropli wody na kaflach przy wannie, a kafle mam czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 19.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Czy masz kaskadę bo jest też model z perlatorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 19.01.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 kaskadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nx6 21.01.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Ponieważ parę osób wymieniło tu baterię wannową z kaskadą z serii Cuadro (Tres), mam prośbę do posiadaczy takowej w wersji z termostatem. Byłbym wdzięczny za wrzucenie zdjęcia tej baterii, ale zrobionego... od dołu Ciekawi mnie jak to wygląda, bo na zdjęciach produktowych nie widać wylewki. Czy tam po prostu jest dziura, z której wypływa woda, czy też ta wylewka jest taka mikroskopijna..? Druga sprawa, która mnie zastanawia, to gdzie znajduje się przełącznik prysznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 24.01.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Czy to prawda że wszystkie baterie mają podłączenie czy przepływ o średnicy 10 mm a Grohe i Hansgrohe 3/4 cala.Tak powiedział mi w sklepie sprzedawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts