Gość coolibeer 21.05.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Pilne pytane. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję. Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim. Kiedyś wziąłem jaj komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak. Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda_83 21.05.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 hahaha dobre, czytałam zaciekawiona co dalej i ...no właśnie, masz problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No, dawajcie, ale śmierdzi z daleka strrrrrrrrrrrrrrrrasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 21.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła.... ... Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe... Obejrzyj te tarcze przy świetle dziennym, może się okaże, że już po problemie. A poza tym, to co myślisz, że tu są jakieś jasnowidze. Wrzuć foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.05.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 http://www.roadlook.pl/img/galleries/holden_hsw91_4895f42a1bddd.jpg Jagoda też czekałem na finał tego gdzie jeździła i do kogo ale się nie doczekałem bo tarcze okazały się ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.05.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 allle odjazd teraz musisz się zaczaić jeszcze raz i wyjaśnić sprawę żony do końca , bo to już nie jest Twój problem .... to jest już nasz ogólnoforumowy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.05.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 allle odjazd teraz musisz się zaczaić jeszcze raz i wyjaśnić sprawę żony do końca , bo to już nie jest Twój problem .... to jest już nasz ogólnoforumowy problem Z tym zaczajeniem to problem będzie bo nie ma na kogo ale możemy się umówić że pod tym postem wymyślicie zakończenie tej historyjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 22.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 No i fota wszystko wyjaśniła. Tarcza OK, tylko koła brak Żona zabrała? Czy to zakończenie Cię urządza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 22.05.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. znaczy, że dawno nie miałeś jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.05.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. znaczy, że dawno nie miałeś jazdy co jak na młodego żonkosia niezbyt jest właściwe... bo się s....a na mózg rzuca. No, ale przy takiej żonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 22.05.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 piękne sześciotłoczkowe zaciski jeśli twoje podejrzenia o zdradzie się potwierdzą, to je wymontuj, postaw w jakimś honorowym miejscu i wyślij kobitę ma przejażdżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 22.05.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. znaczy, że dawno nie miałeś jazdy co jak na młodego żonkosia niezbyt jest właściwe... bo się s....a na mózg rzuca. No, ale przy takiej żonie... jak w dowcipie - kochanie tak dawno się nie kochaliśmy - chyba ty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.05.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 To i ja czytam prawie jednym tchem... a tu tarcze hamulcowe Oczywiście wymienić na nowe i na oryginalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 24.05.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 o tarczach hamulcowych bys nie czytala jednym tchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 24.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 o tarczach hamulcowych bys nie czytala jednym tchem nie ma to jak zwalić wszystko na tarcze Sam jestem ciekaw co było dalej w tej historii gdyby nie te tarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 25.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 napisz coś jeszcze, dobrze Ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 26.05.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Pilne pytane. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję. Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim. Kiedyś wziąłem jaj komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak. Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej? oj to jest naprawdę stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.05.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Pilne pytane. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję. Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim. Kiedyś wziąłem jaj komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak. Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej? oj to jest naprawdę stare Stare ale Jare i nie bądź taka smutna Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 07.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 orginaly a ktora firma produkujaca autka sama je produkuje ? zawsze zleca to podfirmie tylko musisz sie dowiedziec jakiej i od nich kupic z inna naklejka na opakowaniu a tej samej firmy i masz zamiennik czy orginal jak chcesz a tanszy napewno pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Pilne pytane. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry dziękuję. Jakiś czas temu zacząłem podejrzewać swoją żonę o zdradę. Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka", odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam. Zazwyczaj czekam na taksówkę, którą ona wraca do domu, jednak żona wysiada kilkaset metrów wcześniej i resztę drogi idzie na nogach, tak że nigdy nie widzę jakim samochodem przyjeżdża i z kim. Kiedyś wziąłem jaj komórkę, tylko aby zobaczyć która godzina. Wtedy ona po prostu dostała szału i zakazała dotykać jej telefonu. Przez cały ten czas nie mogłem się zdecydować, by porozmawiać z nią o tym wszystkim. Pewnie nie dowiedziałbym się prawdy, gdyby nie przypadek. Pewnej nocy żona niespodziewanie gdzieś wyszła. Ja się zainteresowałem, że coś nie tak. Wyszedłem na zewnątrz. Postanowiłem schować się za naszym samochodem, skąd był doskonały widok na całą ulice, co pozwoliłoby mi zobaczyć, do jakiego samochodu wsiądzie. Kucnąłem przy swoim wozie i nagle z niepokojem zauważyłem, że tarcze hamulcowe przy przednich kołach mają jakieś brunatne plamy, podobne do rdzy. Proszę mi odpowiedzieć, czy ja mogę jeździć z takimi tarczami hamulcowymi, czy trzeba je stoczyć? Jeżeli natomiast trzeba ja wymienić, to czy można zamontować tańszy zamiennik, a nie oryginalne, a jeżeli tak, to które najlepiej? oj to jest naprawdę stare Stare ale Jare Nie mogłam się powstrzymac... http://img89.imageshack.us/img89/5225/twojastarajaradt0ud6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts