taka_ja taki_on 07.06.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... z papierosem jej do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 08.06.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 zakochalem sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 08.06.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 zakochalem sie Jestes zboczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 nie interesują mnie hamulce, rdza i inne mobilne sprawy - ja chce ciąg dlaszy historyjki dawaj forumowskiego Harlekina a może jeszcze ktoś ci jakąś nagrodę da - " Forumowskie Pióro " może będzie z gęsi ( ale gzie ja gęś znajde ) to może wrony, wróbla, gołębia..... zależy co znajdę przed Zlotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts