marek1976 16.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Piekna elewacja mozesz podac producenta i numery .Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 23.09.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Piekna elewacja mozesz podac producenta i numery .Dziekuje Lico Mix, numerów nie pamiętam. Nie mają specjalnie szerokiej gamy kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 08.01.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Judka, jak tam struktura na kominku, poprawiona czy bez zmian? Masz jakieś nowe zdjęcia Waszego pięknego kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 08.01.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Oliwka, struktura na kominku - bez zmian...Mieszkamy już 5 miesięcy i wiele rzeczy jest wciąż odkładane na bliżej nieokreślone "później" i "potem".Ale myślę, że na wiosnę zbierzemy się do galopu, tzn. ja zbiorę męża i te wszystkie niedociągnięcia dociągniemy...Ta.... takie postanowienie noworoczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 05.02.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jestem pod wrazeniem metamorfozy domu. Wielka satysfakcja dla Was, ze tak pieknie dzis wyglada zewnatrz i wewnatrz:) Gratuluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 08.02.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 bardzo podobaja mi sie szarosci, ladnie sa dobrane jestem zachwycona kuchnia bez gornych polek bede podgladac na biezaco i oczywiscie mam pytania, to doswietlenie nad telewizorem, co to za lampa ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 24.03.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 i oczywiscie mam pytania, to doswietlenie nad telewizorem, co to za lampa ? To kawałek płyty MDF pomalowanej na biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagódka1719506798 24.06.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Wpadliśmy się przywitać - jesteśmy tu nowi Obejrzeliśmy cały dziennik rozbudowy i jesteście już po wszystkim w przeciwieństwie do nas. My jesteśmy na początku tej trudnej drogi, ale jakoś to będzie. Oglądając wasz domek nasunęło mi się pytanie co do tarasu, pod którym znajduje się bodajże salon - u nas też ma tak być. Nasz wykonawca bardzo kręcił nosem na ten taras, a raczej na ten salon pod nim - że będzie przemarzanie, że będą wychodziły jakieś syfy na suficie w salonie itd. W końcu nie daliśmy się przekonać na żadne inne rozwiązanie proponowane przez niego i postawiliśmy na swoim. Teraz zmienił zdanie no i jednak stwierdził że da się to zrobić tylko to musi dobrze wyschnąć bo coś tam się znowu zrobi.... Konsultowaliśmy nasz projekt z drugą firmą budowlaną - Ci stwierdzili że nie ma z tym najmniejszego problemu tylko trzeba tam położyć jakąś płynną folię i coś tam jeszcze o czym nie mam bladego pojęcia. Napiszcie jeśli macie jakieś rady, doświadczenia z tym związane, będą dla nas na wagę złota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 06.07.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Jagódko,Mamy za sobą dopiero jedną zimę - na razie nic nie wyszło na suficie.Mój mąż sam izolował taras, nie wiem dokładnie co robił. Na pewno jest tam papa, jakaś folia i styropian a na to wylewka oczywiście z odfpowiednim spadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 14.03.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Znalazłam Cię "w balustradach" - jak zrobiliście swoją? Jest rewelacyjna! (jak cały dom zresztą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.04.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) Judka podoba mi sie Wasza elewacja. Chyba pozwolę sobie zapisać fotki na dysku. co do łazienki, mam mieszane uczucia, naliczyłam 6 rodzajów płytek/dekorów. Chyba nie mogłaś się zdecydować które wybrać? Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 20.06.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Balustrada zrobiona własnoręcznie przez męża z profili metalowych kupionych w sklepie żelaznym. Projekt mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 20.06.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 co do łazienki, mam mieszane uczucia, naliczyłam 6 rodzajów płytek/dekorów. Chyba nie mogłaś się zdecydować które wybrać? Nawet 7... No ale cóż czasu nie cofnę, teraz wiele rzeczy zrobiłabym zupełnie inaczej, w zupełnie innym stylu. Na stare lata gust mi się zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts