kajmanxxl 11.08.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Ostrzegam przed elektronarzędziami Celmy kupiłem strug wydawał się bardzo porządny a okazał się wielkim szajsem już dwa razy naprawa gwarancyjna a firma wykręca się od zwrotu kasy że narzędzie było nieprawidłowo używane reklamują się "moc polskich narzędzi" a najtańszy strug z marketu wytrzymał dłużej niż narzędzie w którego instrukcji jest napisane że nadaje się do pracy ciągłej. Co do serwisu też wielka porażka czas trwania napraw jest najdłuższy ze znanych mi profesjonalnych serwisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.szpenio 12.08.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 A co myslicie o TH 1000 AK stayera? Zastanawiam się nad jej kupnem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oslo88 13.08.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Hilti kiedyś mistrz, teraz już tylko Makita, ale to i tak już nie te narzędzia co 15 lat temu. Taki sam trend jak w przypadku agd i rtv, zresztą każdego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antek38 14.08.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 A co myslicie o TH 1000 AK stayera? Zastanawiam się nad jej kupnem.. Spojrzałem na parametry tej wiertarki i wg mnie dobra. A jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edomek 16.08.2013 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 bardzo dobry sprzęt robi festool i milwaukee. Tanie nie są ale pracujemy nimi od paru ładnych lat i zero problemów. Co ważne przy fv na firmę gwarancja jest na 3 lata anie na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts