Aneta K 21.05.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam Jestem na etapie wyboru okien. Chciałabym drewniane meranti. Mam ofertę z Drutexu - jest niezła, ale nie wiem, jakie jest wykonanie tych okien. Czy nie lepiej zapłacić więcej - np. kupić ze Stolbudu Włoszczowa lub od Urzędowskiego (ale tu boję się że wyjdą bardzo drogo)? Czy ktoś ma okna drewniane z Drutexu? pomóżcie proszę Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁL 21.05.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Polecam Urzędowskiego profil Galux-88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emqwadrat 21.05.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ja kupiłem NATURA Wybierałem z Stolbudu Włoszczowa, Pozbud'u..... i coś jeszcze....nie pamiętam. cenowo wszyscy byli mniej więcej tacy sami (różnica najdroższej i najtańszej oferty to ok10%) I OCZYWIŚCIE UWAŻAM, ŻE WYBRAŁEM NAJLEPSZĄ OPCJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 22.05.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam Jestem na etapie wyboru okien. Chciałabym drewniane meranti. Mam ofertę z Drutexu - jest niezła, ale nie wiem, jakie jest wykonanie tych okien. Czy nie lepiej zapłacić więcej - np. kupić ze Stolbudu Włoszczowa lub od Urzędowskiego (ale tu boję się że wyjdą bardzo drogo)? Czy ktoś ma okna drewniane z Drutexu? pomóżcie proszę Aneta Poszperaj w tym wątku: http://forum.muratordom.pl/okna-firmy-drutex,t104307.htm?highlight=drutex i ewentualnie tam zadaj to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aeb 23.05.2009 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 ja mam z Sokółki i jestem bardzo zadowolona. O wyborze oprócz ceny i palety dostępnych barw (też mam mahoń meranti) przeważyło, że Sokółka daje gwarancje na okna montowane jeszcze przed robotami mokrymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.05.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 ja mam z Sokółki i jestem bardzo zadowolona. O wyborze oprócz ceny i palety dostępnych barw (też mam mahoń meranti) przeważyło, że Sokółka daje gwarancje na okna montowane jeszcze przed robotami mokrymi. Głowne pytanie wątku jest co prawda mocno przestarzałe, ale temat aktualny.. AEB, czy masz potwierdzenie w karcie gwarancyjnej czy tylko zapewnienia sprzedawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts