OjciecCz 21.05.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam Mam pytanie, własnoręcznie postanowiłem zrobić ławy fundamentowe. Dlatego moje pytanie brzmi, czy lepiej wykonać deskowanie ław przed wykopem czy już po wykopie w miejscu gdzie ma być ława?Zbrojenie chcę przygotować wcześniej dlatego pytam czy deskowanie też lepiej zrobić wcześniej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 21.05.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 po wykonaniu wykopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OjciecCz 21.05.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Hmm, a jakie są argumenty za tym, aby wykonać deskowanie po wykopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magicc 22.05.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ano takie, że machając łopatą w deskowaniu musisz wyrzucać ziemię na większą wysokość. A jak kopiesz koparką to deskowanie przeszkadza operatorowi koparki w kopaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 22.05.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hmm, a jakie są argumenty za tym, aby wykonać deskowanie po wykopie? tzw. doswiadczenie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts