praca.zabierzow 21.05.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 TO NIE JEST OGŁOSZENIE !!! (doczytaj do końca) mieszkam w Wodzisławiu Śląskim jestem elektrykiem i szukam pracy i albo to jest jakieś fatum, albo taka właśnie się zrobiła tendencja... przerobiłem kilka "firm budowlanych" z gatunku "bagażnikowych" (jak zamkną bagażnik firma jest już nieczynna) i to co prezentują NIEKTÓRZY właścicele takich firm to koszmar... Jeśli tacy ludzie nie umieją przestrzegać jakichkolwiek ustaleń, żadnych umów i terminów w stosunku do pracownika to dokładnie tak samo zachowają się w stosunku do inwestora kiedy już dostaną upragnioną zaliczkę... Może warto stworzyć taki dział gdzie pracownicy będą wydawać opinie o pracodawcach (oczywiście świadomi odpowiedzialności za fałszywe informacje) Może to pomoże uchronić i inwestorów i pracowników przed ludźmi, którzy nie dorośli do prowadzenia jakiegokolwiek interesu... Niestety wielu "chłopców" którzy poszpachlowali trochę na jakiejś budowie dochodzi do wniosku, że oni bedą "teraz mieli firma" i będą prezesami... efekty to zgroza i żenada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 22.05.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ...To musiałes się chopie dobrze sparzyć... Witam w klubie... Jakiś czas temu też miałem niezłe przejścia z jednym takim prezesuniem. I z przydupasem prezesunia też...Na szczęście to już przeszłość i teraz to mnie mogą w dupę z języczkiem pocałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts