kama-a 21.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam forumowiczów, może to dziwnie zabrzmi ale mam mały problem z zaprojektowaniem kuchni,ma 11m2 i jest połączona z salonem 19m2-wszytko razem ma kształt litery "L" tylko za późno się zorientowałam że można było przenieść drzwi balkonowe w inne miejsce i teraz mam problem z umieszczeniem stołu i jednocześnie rodzi się problem czy zrobić półwysep i przy tym postawić krzesła i darować sobie stół a zrobić wyspę?('') Pytanko dla osób zamieszkujących w okolicach Białej Podlaskiej-gdzie można zamówić i kupić ładne i w rozsądnej cenie mebelki kuchenne oraz drzwi wewnątrzlokalowe?('') Dziękuję[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mniechcial 26.06.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Przede wszystkim zamieśc plan chociażby poglądowy salonu i kuchni to się coś pokombinuje. Co do namiarów na firmę, to nie pomogę - nie ta lokalizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts