lump praski 04.06.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Chyba kly ..... ...bobiczku, prosze cie zebys zwrocil uwage na moja Ode Na Nepalacego Sasiada " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.06.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Miedzy Lumpem a Pepegiem iskrzy coś. Ja tam nie będę diagnozy stawiał - ale wydaje mi się że jakieś uczucie to powolutku zawiązuje kiełki ...................... Ty to masz nosa bobiczku, powinieneś obstawiać wyniki na giełdzie NY , kupiłbyś sobie nową Toyotkę ekologiczną i kryzys by Cię nie dotknął. Albo Obamie mógłbyś doradzać w sprawie muzułmanów. Powiedziałbym Ci jeszcze coś, ale dowiedziałem się właśnie i brak mi słów, że dzisiaj policyjny negocjator - lump z praski - miał ciężki dzień, przedobrzył z miłością do człowieka i mu się desperat podczas negocjacji zastrzelił . Ot życie, poszła pić ! Ech! Chyba sobie zapalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 dowiedziałem się właśnie i brak mi słów, że dzisiaj policyjny negocjator - lump z praski - miał ciężki dzień, przedobrzył z miłością do człowieka i mu się desperat podczas negocjacji zastrzelił . Ot życie, poszła pić ! Ech! Chyba sobie zapalę. i właśnie to jest kolejny dowód na to, że iskrzy. Za dobre masz info i za dużo wiesz PS: zapal, nic tak nie działa na organizm kojąco jak wdech "lighta" sprawdzonej od 70 lat amerykańskiej firmy tytoniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Jakby Ci tu bobiczku grzecznie odpowiedzieć, co możesz sobie zrobić i gdzie to iskrzenie wsadzić, żeby Cię jednak nie urazić. No może tak ? : :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.06.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 żebyś nie pomyślał za wiele uwielbiam Stany w sposobie postrzegania Andrusa akurat zawartego w tym kawałku. Bo prawdy w tym kawałku niemało............ Więc zbastuj, Lump niech obejrzy i powie z pewnością że pomylka. Jak powie - że pomyłka - to nie gadamy więcej..... http://www.youtube.com/watch?v=hRAt3fEUps4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 "StanYYYYYYYYYY! Tutaj zrobić szmal, to żaden cud StanYYYYYYYYYYYY trafić prosto z Kielc do Hollywood " chłopy takie jak baby są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Jakby Ci tu bobiczku grzecznie odpowiedzieć, co możesz sobie zrobić i gdzie to iskrzenie wsadzić konkretny bądź, nie owijaj w niewolniczą bawełnę, poza tym nie wiesz czy nie lubię akurat w te miejsce dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts