źrebak 22.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam interesuje mnie cena robocizny za ulozenie okolo 220 mkw welny mineralnej o grubosci 20 cm oraz folii paroizolacyjnej? Za calosc ekipa zyczy sobie 2200 zlotych w woj. zach.-pom. (bez materiału). Co sadzicie o tej cenie? Zrebak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 22.05.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 a w jakim celu ma byc to ukladanie? co bedzie dalej po ulozeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 22.05.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 dalej beda deski, ale to dopiero za jakis czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 22.05.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 cena jak na samo ulozenie i zakrycie folia moze byc.tyle, ze uwzglednic trzeba jeszcze pare rzeczy. a welna tylko miedzy krokwiami to, "malo" nawet przy grubosci 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 23.05.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 myslisz, ze to nie jest wystarczajaca izolacja? jakie inne rzeczy powinienem wziac pod uwage? zrebak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 29.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Myślę, że to dobra cena jak za taka pracę. Sam układałem wełnę to jest masakra ! Za takie pieniądze bym się nie podjął. Jeśli można to lepiej dać wełnę 18 cm i 5 cm na przekładkę z tym, że pracy dużo więcej no i cena pewnie tez inna. Moich dwóch znajomych ma tylko 20 cm bez przekładki i jakoś jest OK !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmach 29.05.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Witam interesuje mnie cena robocizny za ulozenie okolo 220 mkw welny mineralnej o grubosci 20 cm oraz folii paroizolacyjnej? Za calosc ekipa zyczy sobie 2200 zlotych w woj. zach.-pom. (bez materiału). Co sadzicie o tej cenie? Zrebak Myślę, że 10zł za metr układania wełny plus sznurkowanie plus folia to super cena - tylko pilnuj aby ci każdą nawet najmniejsza dziurę zatkali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts