aniaitomek 22.05.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Czy ktoś oglądał na żywo te płytki (w Poznaniu)??? Wiem, ze Paste Goroup je sprzedaje, ale obecnie nie mają w ekspozycji. Mam wątpliwość, co do koloru płytek, czy seria fashion coffe, to szary, bardziej szary, szaro-brązowy, brązowo szary....., podobnie fashion colonial, jasny szary, czy beżowo szary. W necie obydwie płytki są, jak dla mnie szare, ale nazwa ich nasuwa wątpliwości. Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 25.05.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 nikt nie widział tych płytek, nikt ich nie ma, może jednak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 25.05.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 o te chodzihttp://www.euro-ceramika.pl/valentino_fashion.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corra 01.06.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Mam te płytki ułożone na całym dole domu- wyglądają rewelacyjnie.Salon - ivory połączone z deską merbau, hol, kuchnia - caffe połączone z deską merbau. Z Poznania tylko 200 km. - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 01.06.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No nareszcie ktoś się znalazł!Masz gładkie czy te z kwiatkami?Jak w obróbce, czy płytkarz miał jakieś uwagi?Kolor coffe, ma coś wspólnego z kawą, czy jest raczej szary, tak jak to wygląda w internecie.No i dzięki za zaproszenie, ale raczej nie skorzystam!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.06.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 u nas będzie ivory i black w łazienkach zdjęcia z ekspozycji http://lh5.ggpht.com/_WvEKCsx1abo/SYnTXFub72I/AAAAAAAAEbM/M4u8q2JriLE/s576/DSCI2483.JPG http://lh4.ggpht.com/_WvEKCsx1abo/SYnTpaBBkgI/AAAAAAAAEbs/5a0FhO6XDRY/s400/DSCI2487.JPG w galerii są projekty łazienek w tych kaflach colonial jest jasno szary a coffe jest w odcieniach brązu na żywo można zobaczyć w Szczecinie w CeraMiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 01.07.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 fajny wątek...zobaczyłam i stwierdzam, że kolory colonial i coffe zdecydowanie nie są zdecydowanie szare, to taka mieszanka szaro-, brązo-beż i coś tam jeszcze..., zupełnie inaczej niż wygląda to na zdjęciach w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 07.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witajcie,wiecie może w jakiej cenie są te płytki? Poszukuję takich szaro-beżowo-zgniłozielonych, czy odcień colonial moznaby pod to podciągnąć?? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 07.07.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witajcie, wiecie może w jakiej cenie są te płytki? Poszukuję takich szaro-beżowo-zgniłozielonych, czy odcień colonial moznaby pod to podciągnąć?? Zdecydownanie nie, colonial to brązo-szarości, widziałam na żywo! Jeśli chodzi o kolory, o których piszesz, to Tubądzin Harion i Sublime jest w takich odcieniach szro-brązow-zgniłozielonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts