smutna lidka 29.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Bo na 100 cm to nie dało rady tych drzwi wstawić bo to byłoby szerzej niż korytarzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 30.05.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ja Wam powiem, po co prysznic. Z mojego wlasnego, przedszkolnego doswiadczenia sprzed lat ...dziestu. Tylko nie smiac mi sie, prosze!!! Majac lat trzy lebo trzy i pol, zgodnie z dziennym planem zajec w przedszkolu wybralam sie do parku. I w tymze parku bawilam sie swietnie i znakomicie po prostu, pomykajac miedzy zywoplotami i jedzac kwitnace bialo chlebki (pogoda byla boska). Zajeta okrutnie...puscilam baczka... <10 minut pozniej> Ktoras z moich kolezanek zauwazyla, ze cos brzydko pachnie nieustajaco. Jak to dzieci, aby sprawdzic, czy to aby nie my, zajrzalysmy sobie do rajstopek. No coz, MOJ baczek sie zmaterializowal... Przyszla Pani Rysia (to postrach byl, intendentka + sprzataczka) i szlochajaca uprowadzila mnie z Krainy Zabaw do przedszkola, tam rozdziala. Baczek w miedzyczasie rozsmarowal sie od kolan az po pepek. Sie nie dalo w umywalce... Prysznica wonczas w moim przedszkolu nie bylo, wykorzystalismy wanne. Stara, zeliwna, na czterech nogach. Pamietam dwie godziny cichego szczescia, kiedy po calej operacji, czekajac na powrot pan i dzieci z placu zabaw, samotnie kalkowalam krolewny z bajek przez rozowe, bibulkowe serwetki Innym razem, jakies dwalata pozniej, letnia pora usiadlam na murku. Mialam na sobie spodniczke i male majteczki, a dziwnym trafem w miejscu gdzie posadzilam zadek, ktos inny zrobil wczesniej kupe.(Chyba kot). Ta stara, kilkudniowa, zmacerowana kupa podstepnie zawinela sie pod moje majteczki i bardzo bylo pozniej niefajnie, bo skonczylo sie na wielokrotnych wizytach pieciolatki u ginekologa (wdarla sie gleboko....a razem z nia bakterie coli). Z zewnetrznych brudow rowniez ratowala mnie wowczas przedszkolna wanna. Reasumujac - prysznic w przedszkolu JEST potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 30.05.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ty azalka , to miałaś zasrane dzieciństwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.05.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No azalka na ten patent to bym nie wpadła Chef Paul i Pepeg z Gumy Akurat katechetę mamy fajnego Dzieci mają powyżej 4 lat i nie zdarza im się./ale niewykluczone, że gdy grypa żołądkowa..../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 30.05.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Dzieci mają powyżej 4 lat i nie zdarza im się./ale niewykluczone, że gdy grypa żołądkowa..../ Kochana, u nas sie ostatnio 6-latek sfajdał! Prysznic jest potrzebny, uwierzcie! (na szczęście nie na mojej zmianie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ZNOWU MAMY PLAC ZABAW HHHHHHUUUUUUURRRRRRAAAAAAAA Udało się i dzieciaki bawią się na dworze!!!! Furtek co prawda jeszcze nie ma, ale reszta przeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts