eilian 22.05.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Przeglądałam Wasze zdjęcia w wątku o łazienkach i widzę, że raczej nie robi się parapetów, powszechniejsze jest chyba obłożenie całego (?) otworu okiennego płytkami, o ile dobrze widzę na tych zdjęciach. Możecie powiedzieć dlaczego takie rozwiązanie dominuje, co złego jest w parapetach (ja będę mieć drewniane w całym domu), a może ktoś ma parapet drewniany w łazience? Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 22.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 mamy drewno w łazience - obudowe wanny, szafkę pod umywalkę i właśnie parapet - z olejowanego merbau. Sprawdza się bardzo dobrze (po roku od położenia wygląda jak nowiutki) i idealnie komponuje z całością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 22.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 dla mnie jest oczywiste , że będe miec drewniany parapet w łazience w kolorze ramy okiennej ciemny orzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 24.05.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 zrobilismy z rozpedu wszedzie parapety z trawertynu. W lazienkach sa oczywiscie bardzo nieduze, mam nadzieje ze beda sie ladnie komponowac z plytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 24.05.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Jednak najładniej i najpraktyczniej jest wylozycz otwor okienny kaflami Ladnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monisien 24.05.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 U nas parapety z kafli. Taki sam wzór jak dookoła. Fajnie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts