furrlady 22.05.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam, Choć oczywiscie wiem, że jest to pytanie z serii tzw. czapy to jednak zapytam:) Mam 210 tysięcy - działkę już mam. Woda, prąd doprowadzona, ale musiałabym wykopać studnię i szambo. Chciałabym zbudować malutki domek, całoroczny. Powierzchnia podstawy nie może przekroczyć 35m2. Wiem, że to mało i pewnie wielu z was ma garaże większe niz ten domek:) ale coż...Chciałabym aby był podpiwniczony (dodatkowa powierzchnia użytkowa około 50) z uzytkowym poddaszem - około 50m, część poddasza postawiona na słupach. Całośc nie powinna przekroczyć 120m - 130m. Ile może kosztować wybudowanie takiego maleństwa w stanie pod klucz:) Ziemie juz mam:) Acha..budowa znajduje się w Szczecinie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.05.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ja mam większy garaż.120m2 całości -> przy niezbyt drogim wykończeniu wychodzi na lekkim minusie - zawsze część prac możesz zrobić sama (tj twój mąż).Zauważ że z tej powierzchni trochę odejdzie na klatkę schodową.Może jakiś parterowy domek z dachem płaskim i papą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts