DAWID S 22.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 szukam elektryka do instalacji w domku o powierzchni 140m2.interesuje mnie cena za punkt z materiałem i bez materiału.nie ma wiele zmian z projektem.dodatkowo: alarm wyjscia pod kolumny - dvd 2 dod.swiatła na zewnątrzbudowa woj.wielkopolskie.prosze wszystko na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolWojt 03.08.2015 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Mam dobrego elektryka z tej stronki: http://www.elektryk.oswietlenieilampy.pl . Pan Tomek, koleś jest z Poznania. Podjedzie i obejrzy za darmo czy to projekt czy budowę jeżeli już stoją ściany. W ten sposób plus minus policzy ci ile kosztuje instalacja i jeszcze doradzi. Cena od punktu, którą liczy elektryk to czyste oszustwo albo w liczeniu albo w wykonastwie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts