Tamara Tin 22.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 (edytowane) Cześć forumowicze - muratowicze Wiec chcę do Was bo macie sporą wiedze i dobre chęci . Już miałam pecha przy budowie domku ( amatorzy z garażu) ale i do mnie sie czasami usmiecha słoneczko i za namową znajomych zmieniłam firmę (dzięki Bogu ) Gdybym tu się prędzej znalazła pewnie bym była mądrzejsza wiec jestem teraz aby się uczyć i pomagać , hi hi , będzie fajnie ... w jedności siła. TIT Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez Tamara Tin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.05.2009 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 witaj, na pewno będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 25.05.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witaj damy radę ........ no bo kto jak nie my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara Tin 04.06.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzięki i duża Buśka dla LWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts