baralaszka 22.05.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam.Po wielu godzinach spędzonych na przeglądaniu rożnych projektów jesteśmy prawie zdecydowani na budowę Ambrozji III - bez garaży. Budujemy w Żywcu. Mam nadzieję, ze znajdzie się ktoś, kto również planuje budowę tego domku lub już go wybudował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkaP. 28.09.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 też podoba mi się ten projekt jednak chcielibyśmy zobaczyć domek w realu?? czy ktoś moze z podkarpackiego mieszka w takim domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzYchO_KL 07.11.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Witam. Też mi się podoba ten projekt i mam zamiar go kupić, czy jest może ktoś w okolicach Zamościa, ewentualnie woj. Lubelskim żeby chciał się pochwalić swoim dziełem?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1123 22.10.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 też podoba mi się ten projekt jednak chcielibyśmy zobaczyć domek w realu?? czy ktoś moze z podkarpackiego mieszka w takim domu??? Witam czy ktoś postaił już ten dom chciałbym go zobaczyć w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1123 22.10.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Witam czy wasza mbrozja już stoi chciałbym taki dom wybudować ale chętnie obejże go w środkuproszę o kontakt [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts