chiron 23.05.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Jesienią remontowałem garaż i został zmieniony dach. Jest stosunkowo płaski, wykonany z drewna (belki + deski) i pokryty papą. Obecnie, jak przygrzało słońce to ze szczelin między deskami kapie czarna maź – smoła (?). Powiedzcie, co jest zrobione nie tak jak powinno być? Czy można to opanować bez rozbierania dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plulka 23.05.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Sa rozne rodzaje pap. Moze to nie byla papa wierzchniego krycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 23.05.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 pierwsza warstwę papy przybija się gwoździami papiakami / / dopiero następne przylepia lepikiem i raczej nie kapie lepik na dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chiron 23.05.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 O ile pamiętam to była to papa termozgrzewalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 23.05.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 do deskowanego dachu pierwszą warstwę papy podkładowej przybija się papiakami a do niej dopiero albo na lepik albo termozgrzewalną wierzchniego krycia... chociaż widziałem już jak na chlewni (deskowanie) kładli na lepik... biedne świnie... efektu niestety nie doczekałem na tej robocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts