alinaaa 23.05.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Jestem na 90% zdecydowana na takie rozwiązanie, tylko nie wiem czy po krótkim czasie te kinkiety nie znudzą się. Może ktoś tak zrobił i widzi jakieś minusy (lub plusy) takiej ściany? Proszę o poradę bo jeszcze mogę się z tego pomysłu wycofać przykładowe zdjęcia: http://images49.fotosik.pl/130/2358423153b53833med.jpg http://images44.fotosik.pl/130/22ddd334f686256b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.05.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Kinkiety jak Ci się znudzą to zmienisz na inne. Plusy? TV nie powinno się oglądać w absolutnej ciemności (męczący dla oczu kontrast) więc delikatne światło w jego okolicy jak najbardziej wskazane. Nie wiem tylko, czy aż trzy kinkiety to nie za dużo (za jasno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaaa 23.05.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 no właśnie "czy nie za dużo...?" ps. obok jest jadalnia i będą 3 delikatne wiszące lampy nad stołem, i nadal pytanie czy to nie za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 23.05.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Z tego co kojarzę, to najkorzystniejsze jest światło emitujące zza odbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 no właśnie "czy nie za dużo...?" ps. obok jest jadalnia i będą 3 delikatne wiszące lampy nad stołem, i nadal pytanie czy to nie za dużo? Nie nie. Chodziło mi o to czy nie za dużo światła na raz nad odbiornikiem a nie o to czy nie za dużo punktów świetlnych w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerrys 23.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witam Ja mam podświetlenie diodowe za plazmą ( z możliwością zmiany koloru) - efekt jest niesamowity. No i żadnych kinkietów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam Ja mam podświetlenie diodowe za plazmą ( z możliwością zmiany koloru) - efekt jest niesamowity. No i żadnych kinkietów to poprosimy foteczkę z takim rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaaa 24.05.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 teraz mówimy o funkcji praktycznej a mi też chodziło o ozdobienie tej ściany - a dla Was wygląda to jako tako czy nie za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 24.05.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 jak Ci się znudzą jedne kinkiety to zamontujesz inne i już będzie inaczej ja u siebie mam miejsce przygotowane na jeden kinkiet na środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 24.05.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Wg. mnie fajna sprawa i jak juz tu powiedziano korzystna przy ogladaniu TV ze wzgledu na kontrast miedzy obrazem a jego otoczeniem, ktory meczy wzrok jak jest dookola ciemno. A TV bedzie stal czy wisial?, ciekawie wyglada jak wisi a po bokach sa kinkiiety swiecace do gore i dol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monisien 24.05.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ja tam jestem przeciwna tak ostatnio popularnym kinkietom na każdej ścianie... Boję się, że za jakiś czas już nie będę tu chciała żadnego światła... Wolę lampy normalne: stołowe lub stojące na ziemi. Zawsze możesz wymienić, dodać, zabrać bez żadnych robót budowlanych... Mam zamiar obok TV postawić na stoliku jakąś łagodną lampkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaaa 25.05.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 TV będzie wisiał, a że kinkiety teraz są popularne - to nie wiedziałam na innych ścianach ich nie będzie więc to nie jest ślepe podążanie za modą (o ile w ogóle kinkiety są modne ps. i podobno przy delikatnym remoncie można się ich całkowicie pozbyć podobno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts