Lenart 23.05.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 miałem robić przy domu i śpię prawie cały dzień (w nocy też)czy ktoś też tak ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.05.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Mój jak zrobił sobie przerwę, to tak spał cały dzień... budowa daje w kość. A może to i pogoda... Ciśnienie nie takie itp. Chociaż myslę, że zmęczenie daje o sobie znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 23.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 ja też spałam dzisiaj 2 godziny po południu , myślę że to ciśnienie wariowało, od rana co chwila chodziły chmury i lało, a przez moment nawet grad padał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 24.05.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 musisz se podjeść mikroelementów, takich dobrych ..... wypłukalo Ci z kiszek. Podjadaj też dobrze, zielonolistne, np. szpinak, brukselka szpinak rozmrozić dac masła do rondla na roztopione maslo wlozyc szpinak, podusic pare minut dodac wegety i pieprzu so smaku dodac wycisniety przez praske czosnek zamieszac ewentualnie dodac smietany pycha !!! do ziemniaczków i jajka sadzonego brukselke ugotować w osolonej wodzie polac zrumienioną na masełku bułką tartą do mięska i zimniaczków smacznego ! jedno i drugie dzisiaj robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 24.05.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 no dzisiaj to i mi juz przeszło chociaż spałem do 10 a zawsze wstaję 7-8.co do szpinaku mrożonego to niedawno robiłem, ztym ze ja dodajęmleka - jest taki delikatniejszy.A dzisiaj to sałata,sałata ze śmietaną jest na nią czas tania i swieża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 24.05.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 a dodajesz do tej salaty jajka na slodko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikeelrapido 27.05.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Kawa najlepsza, nie szpinak! Dobra kawa i można działać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rezolutny 27.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Kawa, jasne, wypiłem już 3 a spać się chce dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 27.05.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 kawa tylko przez 20 minut pozwala żyć .... potem znowu spanie łapie, trza innemi sposobami zwalczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 28.05.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Do roboty trza sie zabrac Poważnie. Ja mam niskie ciśnienie i jestem leń, ale wiem jedno - jak mi sie zaczyna chciec spac to biore sie za prade w ogrodku. Ruch naprawde pomaga. Ale... Jak mi sie juz strasznie chce spac to sie po prostu klade i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Naxxxxxxsze 27.07.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 I tak jest w prawie kazdy poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 12.08.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Czwartki są najgorsze. Kawa nie pomaga, napoje energetyzujące nie pomagają Byle dotrwać do piątku - soboty mam wolne śpię do 8.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.08.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Czwartki są najgorsze. Kawa nie pomaga, napoje energetyzujące nie pomagają Byle dotrwać do piątku - soboty mam wolne śpię do 8.00 dobrze jest machnąć lornetę poddębowej. bez zakąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts