Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ANKIETA -czy organizujemy afterparty po zlocie? kto chętny?

CZY JESTEŚ ZDECYDOWANA/Y UCZESTNICZYĆ W AFTERPARTY PO ZLOCIE ?  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZY JESTEŚ ZDECYDOWANA/Y UCZESTNICZYĆ W AFTERPARTY PO ZLOCIE ?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 432
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ja tam nie wiem , ale kupie zgrzewke warki ... całej zgrzewki na pewno nie wypije :wink: ... więc reszta dla kogoś awaryjnie :D

proponuje własnie tak ...zamiast potem latać do sklepu weźmy to kto co pije (chyba raczej przeważnie piwo :wink: ), tylko nieco więcej niż zwykle :D

Daggulka, nie przejmuj się. Weź ileśtampaka warki http://nedds.pl/index.php?showtopic=391081&st=0& i luzzzzzz.

ps. Dziś słysząlam rozmowę, jak facet opowiadał, że na 140 zaproszonych na wesele gości przyszło 78, a za wszystkich płacili. Więc tu i tak jako tako.

Mam pomysł. Kto następny zrezygnuje (w przypadkach losowych można rezygnowac po uiszczeniu opłaty za rezerwację), to następny zlot za karę będzie na jego podwórku.

Hej,

Właśnie trafiłem na wątek o afterparty i okazało sie że bedziemy tam miec 5 minut pieszo. Na zlot sie nie pisalismy bo mamy duzo roboty w związku z budową. Ale na afteparty chetnie się dołączymy. Czy można się jeszcze dopisać do listy?

Pozdrawiam,

Michał

PS: Możemy przenocowac kilka osób. Są dwa wolne podwójne materace. W domu nie ma niestety jeszcze czynnej łazienki, ale jest podłączone 1 WC i umywalka. Tak wiec np. jeśli ktoś planował namiot to przy obecnej pogodzie moze byc to lepsze rozwiązanie.

acha, jakby ktoś coś to numer tel. do mnie ma zuzanka i Gawel ...podadzą w razie potrzeby :wink:

to, kochani ....do zobaczenia jutro ....naprawdę barrrrrrrdzo się cieszę, że będe mogła się z Wami wszystkimi - zobaczyć :D

buziole :p