lolabibop 23.05.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Wiam, szukam solidnej ekipy do budowy domu z poddaszem uzytkowym. Zalezy mi na budowi etapami, w tym roku jeszcze piwnica i pierwsza plya nd piwnica. Na wiosne dopiero sciany i dalej do gory.PozdrA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadeusz123 24.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 witam cena do uzgodnienia za wykonanie fundamentów wraz z ścianami piwnic + płyta + schody + izolacja pionowa ścian wraz z drenażem obecnie skończyliśmy taką budowę w Gaju można zobaczyć tel.kont.509235105.Tadeusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofobral 24.05.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam.Mogę się podjąć wykończenia tego domu.W razie czego proszę dzwonić 667 850 858 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vizir 24.05.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam Jestem zainteresowany Państwa oferta.Moja firma Budowlana z okolic Krakowa i Wadowic wykonuje kompleksowe prace przy budowie domu:stan surowy,elewacje,tynki i inne wykończenia.Oferujemy konkurencyjne i rzetelne wyceny robót, profesjonalne i terminowe wykonanie prac,pisemne umowy z klientami,gwarancje na wysoką jakość naszych prac.Dodatkowo oferujemy zakup materiałów budowlanych na korzystnych warunkach(pustaki,stal,więźby,dachówka,blachodachówka,mat. wykończeniowe).Zapraszamy na nasze zakończone budowy na terenie Wadowic,Krakowa,Wieliczki,Myślenic. W celu szczegółowej wyceny proszę o przesłanie skanów z projektu lub kontakt telefoniczny.Jeśli zajdzie potrzeba możemy rozpocząć pracę ,,na dniach" w terminie odpowiadającym klientowi. Tel. kontaktowy Krzysztof 783-672-350,663-485-260E-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts