marszol14 23.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 WitamMam problem, zastanawiam sie jaką mam dać izolacje na ławy (chodzi mi o izolacje poziomą,na góre ławy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.05.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witam Mam problem, zastanawiam sie jaką mam dać izolacje na ławy (chodzi mi o izolacje poziomą,na góre ławy)? Na pierwszej stronie "wymiany doświadczeń" masz dwa wątki na ten temat. Jeśli wpiszesz w wyszukiwarkę "izolacja pozioma", takich wątków znajdziesz kilkaset. Naprawdę myślisz, że zakładając kolejny dowiesz się czegoś innego, niż czytając te już istniejące? J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 SZUKAJ twoim przyjacielem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts