MDembowsky 24.05.2009 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witam Serdecznie! W najblizszym czasie bede potrzebowal kupic pare rzeczy min. szambo betonowebramy gara, ( z tych uchylnych - tanszych )Kostke granitowaoraz piec typu eko groszek + grzejniki Moze mi ktos poleci jakies firmy z okolic Łodzi ( a dokladnie Lutomierska, konst Lodzkiego, aleksandrowa. ) Z góry dziekuje !M>D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MDembowsky 25.05.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Weź tą z Piotrkowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MDembowsky 25.05.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 26.05.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam Serdecznie! W najblizszym czasie bede potrzebowal kupic pare rzeczy min. szambo betonowe bramy gara, ( z tych uchylnych - tanszych ) Kostke granitowa oraz piec typu eko groszek + grzejniki Moze mi ktos poleci jakies firmy z okolic Łodzi ( a dokladnie Lutomierska, konst Lodzkiego, aleksandrowa. ) Z góry dziekuje ! M>D w sprawie szamba poczytaj kilka ostatnich stron grupy lodzkiej, Majki polecal jakies tanie zrodlo z Radomia. Ja swoje zamawialam w firmie Hydro Term Zdunska Wola Ceramiczna 2, tez jestem bardzo zadowolona. Kostka granitowa - zapraszam do mnie:) Bramy garazowe zamowila z allegro z jakiejs miejscowosci pod tarnowem - jakosc moze nie pierwsza klasa, ale cena juz tak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts