michalp 24.05.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Witajcie, Ekipa była taka sobie, nie było tego wcześniej widać, a po pomalowaniu na biało - poddasze jest krzywe jak cholera, tzn. połączenie ścianki kolankowej ze skosami nie jest tak proste, jak bym chciał. No ale ratować się trzeba, a nie rozpaczać... Przede mną malowanie na kolor. Jaśniej będzie na suficie i skosach, ciemniej na pionowych ścianach. Jak wykonać połączenie skosów ze ścianką kolankową, aby ukryć te nierówności. Oddzielić paskiem, czyli przejście kolorów zrobić np. 1 cm pod skosem, już na ściance kolankowej? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pismag 24.05.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ja przyklejałem taśmę malarską szer.2 cm. na pionowych ścianach pod sufitem i skosami i do niej dojeżdżałem z kolorem. Sufit i skosy w kolorze białym. Efekt jest dość dobry - nierówna krawędź sufitu i skosu ze ścianą jest mało zauważalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 24.05.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 A ja poleciałam totalną łatwizną i pomalowałam wszystko na jeden kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 24.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 oddzielenie innym kolorem ścianki kolankowwej dodatkowo podkresli krzywizny! lepiej pomaluj skosy i piony jednym kolorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 24.05.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 ja tez mam wszystko w jednym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 24.05.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 I ja tez. Wszystko w jasminie duluxa. Lacznie ze scianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 24.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 byli przynajmniej tani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 25.05.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Tez jestem za jednym kolorem, sufit mozna dac na biało a resztę ścian na jeden kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts